Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekaron > Cheat Engine

NowaGra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Jak wiecie wszystkie hacki padły po wprowadzonych zabezpieczeniach dla Dekaron.exe

Podobno jednemu Panu się udało zrobic działające, więc i ja chciałem spróbowac ,bo on nie raczył się podzielic z nami tą wiedzą

Pobrałem cheat Engine 5.6 < najlepsza wersja jak dla mnie.

Otworzyłem gre dekaron i uruchomiłem cheat engine, ale to co się zdarzyło mnie kompletnie zaskoczyło.

Otóż po wybraniu w cheat engine dekaron.exe wyskakuje mi błąd i nie mogę otworzyc procesu.

A od tego wszystko się zaczyna.

Co do tworzenia hacków,nie dałoby się cofnąc update z przed wprowadzeniem nowych zabezpieczeń, wtedy wszystkie cheaty były by aktualne a gra powinna chodzic jak to było robione kiedyś??

Proszę o wypowiedzi, możliwe iż wspólnie dojdziemy do rozwiązania...

29979.gif
Opublikowano

Wątpie, żeby ci coś takiego wyszło. Trzeba by zablokować Xigncode. Jeśli cofniesz te wszystkie updat'y, to gra ci nie zadziała, ponieważ dekaron chodzi juz na innym Action. Także mowa o połączeniu z serverem, na innym sezonie jest jak samobójstwo.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Trzeba posprawdzac.

Dzisiaj odpalałem Rex hacki ,ale nie chodzą bo komunikat wywala z fail na samym starcie odpalania po game guard.

Nie wiem sam już jak się za to zabrac,widziałem że są tutaj osoby które wielce potrafią czynic cuda, więc prosiłbym o taki cud dla nas =)

29979.gif
Opublikowano

i to wlasnie przez to ze hacki byly udostepnione sa takie blokady!

Bo kazdy noob na przypal hakowal, ja sie nie dziwie ze sa teraz takie zabezpieczenia.

Ja tam mam hacki i nie mam zamiaru nikumu za free je dawac.

Co prawda sa nie stabilne (trzeba sie pomeczyc zeby je odpalic, no ale dzialaja)

I zadne cuda to to nie sa...

Opublikowano

Zgadzam się z lolypapem co do pierwszych 2 wersów. Co do samego "bypassa". Ja akurat go posiadam, jest on prywatny [każda osoba ma przypisany klucz, haxić mogę tylko z swojego kompa], jednakże jest to jedynie program stworzony w autoicie który w odpowiednim momencie freezuje aplikację dekaron.exe, dzięki czemu można odpalić haxy które poźniej działają bezproblemowo.

Używałem też starej wersji z samym m_cher, jedyne co mogę doradzić to najlepiej wchodzi się gdy jest się w aqua ;D

Opublikowano

A nie bylibyście tak mili i odstąpili mi hacka?

Oczywiście potrzebuje bic kilkanaście lvl, więc w grze możemy się zgadac jeśli byście zechcieli mnie dobic do jakiegoś większego lvl.

A jak nie ,to mogę odkupic hacka ale stabilnego od kogoś kto wystawi go za pośrednictwem allegro.pl

Napiszcie do mnie na priv.

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...