Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Kupowanie Itemów Ze Store

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy da rade jakoś kupić item jeżeli gracz go włoży do sklepu i chce go sprzedać ?? Bardzo jest mi to potrzebne proszę o pomoc i wytłumaczenie jak to się robi!!

//przeczytaj regulamin i pamiętaj, że nazwa tematu musi odzwierciedlać jej treść -mirraseq

Opublikowano

Da się o ile ta kwota, za którą sprzedaje + jego obecny stan zen nie przekracza maksymalnej ilości. Aby kupić item naciśnij na niego i potwierdź zakup naciskając OK. Jeśli się udało item wyląduje u nas w eq i odejmie nam zen a jeśli nie to będzie info "Inventory is full", wtedy sprawdź czy rzeczywiście nie ma miejsca, jeśli jednak jest, osoba sprzedająca ma za dużo zen. Najczęściej w nazwie jest napisane full zen tam, gdzie posiadają maksymalną ilość zen = nie da się kupić. Nie ma żadnego sposobu publicznego sposobu (nie wykluczam wykrycie jakiegoś buga). Mam nadizeję, że tyle wystarczy.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Kolega wyżej wyjaśnił dodam od siebie, że zawsze warto kupować wszystko fajne :D bo czasami się uda i masz item za zen zamiast miliardów souli ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif