Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Film Pokazowy]Warrock Geoning D3D Menu V4.86 Beta - Kilka Nowych Funkcji...

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/303648-undetectedfilm-pokazowywarrock-geoning-d3d-menu-v487-beta-szybszy/

Opublikowano
Dlaczego to jest tylko na zombie...? Tylko ten hack mi działa, a chciałem normalnie pograć. :<

Mi działa na International i nie wiem o co Ci chodzi :/

@Topic

Czekam aż zrobisz Aimbota i no smoke, flash wtedy masz ode mnie tygodniowy limit +

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

lipa jak zwykle od tego kolesia!!!!!! dużo funkcji które nie działają!!!!!Żal mi cie Goening uważasz się za nie wiadomo kogo,a w sumie jesteś wielki wśród malutkich!!!LECI ZAJ...ŚCIE WIELKI MINUSSSSSSSSSSSSSS ------------------------------------------------------------------------- POZDRO...

Opublikowano

Heh to zrób pożytek i odblokuj direct(chamsy/gpsy itp) bo jest tyle haxow z tym a twoj nie ma. Np. Zamiast tych opk które tylko doprowadzają do szału daj direct...

Chodzi też o to że jeżli jakiś funkcji nieda się włączyć to nie wrzucaj ich do cheata bo to tylko zwieksza obszerność i utrudnia szukanie jednej funkcji cheata.

League of Legends

Opublikowano

Nie działa. Przy uruchomieniu gry wyłącza wszystko. :/

110y8bb.png

DAJ MINUSA ;-)

(Palca Ci to nie urwie. :D)

ogien997

Lvl 16

14769 kill

7538 death

raty 1.96

mam3gram

Lvl 4

1058 kill

434 death

raty 2.18

~WarrocK~

Opublikowano

oczywiście hack jest detected , geoning jeśli to możliwe zrub update , wyświaczysz wielką przysługę ;d

Opublikowano

mam problem z tym hackiem wczoraj ładnie śmigał dziś chciałem odpalić włącza się WR tylko do tego okna co jest loading i po chwili wyskakuje z gry....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...