Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Menu Hacka

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciałbym się zapytać jak krok po kroku zrobić menu hacka,wprawdzie za robie cheata zabiore się niedługo (jak mi matrycę w kompie wymienią) ale warto wiedzieć.

Mam 2 pytanka :

1.Jak to zrobić krok po kroku

2.W jakim programie to zrobić

Kto pomoże dostanie dzienny limit + lub - i 5

Opublikowano

umiesz no menu????? jak tak to zrób hacka no menu z min 10 opcjami i wtedy pogadamy

1. jak zrobisz hacka no menu to służę pomocą

2. robisz w c++ potrzebna jest baza D3D (9) nie D3D (8)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@Up

Czytanie ze zrozumieniem się kłania oraz poczytaj jego inne posty. W poprzednim temacie zamiast pomóc to naśmiewa się? Mpc forum ma pomagać, szkolić nowych, nie ich ośmieszać.

Opublikowano

@ UP

Napisałem raptem jednego posta ( w którym napisałem że koleś bierze sie za menu a no menu wg nie umie) jest mój tut na forum jest napisane sporo opcji do hacka menu w ( programowanie ) napisałem parę postów i pomogłem ludziem . a ty jeden post widziałeś i już wysmiewa sie i wg okropny jestem !!!

PS: skoro temat "tut no menu hack" jest przypięty , to niech ktoś przypnie i mój z opcjami do menu i niech go otworzy bo chcę go aktualizować .....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Co do tematu - też chciałbym od Was uzyskać pomoc, potrafię robić cheaty no-menu lecz do menu nie wiem nawet jak się zabrać.

s-a-m.jpg
Opublikowano

@Up

Czytanie ze zrozumieniem się kłania oraz poczytaj jego inne posty. W poprzednim temacie zamiast pomóc to naśmiewa się? Mpc forum ma pomagać, szkolić nowych, nie ich ośmieszać.

ProRiven Wlasnie ze CODER jest spoko i pomaga nowym "programistą", mi pomógł i wszystko fajnie wytłumaczył.

rule.gif

zbieram +++

Opublikowano

Proszę skończyć ten offtop, bo na prawdę polecę z warnami, niezależnie od rang.

Temat dotyczy konkretnej sprawy i o niej proszę się wypowiadać.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Pytanie 1 : Nie znam żadnego TuTka ale podłócz się trochę C++ i napisz do mnie na GG:31555427 to ci wytłumaczę

Pytanie 2 : Microsoft Visual C++ 2008 albo Microsoft Visual C++ 2010

Opublikowano

UP@ do pisania cheatów nie polecam dev bo podkreśla jakies głupoty i nie chce sie skompilować

najlepszy jest microsoft 2010 c++

Wpisz w google " kurs c++ od zera do hackera" i tam jest program w którym wszystko jest fajnie opisane . download to 50mb żebys sie nie wystraszył że jakis wir czy coś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...