Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czego Wam Brakuje W Bs ?

JaTuSciagam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej grze dla mnie brakuje:

1.Możliwość wbicia słabych pistolety na akimbo (czyli ze masz 2 naraz bronie czyli w lewej mam glocka i w prawej mam glocka) takie cos wbijalo by sie jakbys wbil Roonie 1th ale co wieksze um to by celniej sztrzelał.

2.Wbijanie celowników holograficznych i laserowych i żeby nie przyblizal tylko kamerki ale zeby bral tak jak np. w Cod mw2 celownik.

3. Nowa mapa do BD. :)

4. System ktory kicka AFK po 2 minutach <3

I tam jeszcze pare dopisywać może się później wyśle coś w stylu petycji co należy dodać :D.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Mi Brakuje KillCama oraz nie podoba mi sie system kupywania na : godziny..

Opublikowano

@up z killcama bym chciał ale troszke innego że jak jest koniec mapki to pokazuje ostatni frag :):D (tak jak w cod mw2)

@ i żeby można kupić broń na perma lae mi to na godziny pasi

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Opublikowano

Kill Cam jest.

Sytem ktory usuwa AFk tez jest tym ze chyba po5 albo 10inutach,

Pistol dlugo sie nabija wiec kto by Ci chail go nbijac na Ronnie 1th zeby miec 2 pistolety?

Bronie na godziny to dobra sprawa. na dni masz za lvle i TWC.

Kupujesz black boxa za 3k Bp i mozesz trafic np AWP na 30h. WIec zysk jest

Zbieram Minusy :D

Opublikowano

mi brakuje POLAKÓW

Jedyne polskie forum BlackShot

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Gość JaTuSciagam ;D
Opublikowano

@UP ja jeszcze nigdy nie byłem na serwie bez polaków ;x Zawsze po 2 jak nie ma polaków to są niemcy a niektórzy są spx i ci sie dają nabić headshoty ; D

Opublikowano

Chodzi mi o taki KilCam, że jak cie zabiją to masz pokazane jak on cię zabijał (łatwo wykryc cheatera) i taki właśnie co pokazuje ostatni frag (to właściwie rzeczy ogólnie z COD7.)

Opublikowano

i mi chodzilo o takiego ze jak ktos Cie zabije duzo razy to wdziszgdzie est i gdzie idzie. A jakby byl taki killcam jaki ty chcesz to wtedy nie byo by gdzie campic na malych mapkach.

np w Combacie mapka Jung Fae (czy jakos tak) strszanie mala wiec przy kill camie nie masz szans zeby ktos mnie dojechal 2x od rzad z tego samego miejsca

Opublikowano

mozliwosc przyblizania z M4 jest :)musisz wbic mastery (lvl broni)na dosc wysoki poziom aby miec scope do rifle. Lub kupic Gold Boxa (za TWC). Jest tam mozliwosc trafienia scope na 5 dni :)

Opublikowano

jak dlamnie to brakuje mi uczciwosci ze strony two war ..;/ wiecie dla czego ??

dlatego bo kupilem TWC i zabralo mi kase i niby ze kupilem a nic nie dostalem... nie radze kupywac!!! Uwaga : kupujecie na wlasne ryzyka ja juz nie ryzykuje bo tylko kase sie traci na oszustach..... leci + za temat

Sorry Za pIsowNiE

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Opublikowano

jak dlamnie to brakuje mi uczciwosci ze strony two war ..;/ wiecie dla czego ??dlatego bo kupilem TWC i zabralo mi kase i niby ze kupilem a nic nie dostalem... nie radze kupywac!!! Uwaga : kupujecie na wlasne ryzyka ja juz nie ryzykuje bo tylko kase sie traci na oszustach..... leci + za tematSorry Za pIsowNiE

ja (jak jeszcze grywałem w BlackShot i NavyField Europe na TwoWar.com ) wydawałem dziesiątki euro miesięcznie nie itemy i premki i nigdy nie miałem problemu,

napisz ticket do nich, na pewno rozwiążą Twój problem, wiem bo jestem polskim przedstawicielem eFusion MMOG i wiem, że dbają o graczy ^^

w razie czego służę pomocą.

pozdrawiam

Łukasz / PL_Lisiu

Polish PR & Marketing Supporter

e-mail: [email protected]

WWW: www.twowar.com

eFusion MMOG GmbH - Headquarters

Mergenthalerallee 77

D-65760 Eschborn - Allemagne

Tel : + 49 (0) 6196 9986 901

Fax : + 49 (0) 6196 9986 909

Opublikowano

ty @UP

a wiec tak powiedz tym nabkom zeby dawali wiecej eventow nowe fire teamy... wogole wiecej poswiecic czasu dla graczy...

moje bity elo

Opublikowano

No jakby nie było BlackShot EU wciąż jest open betą więc prace nad nowymi pomysłami i ulepszeniami wciąż trwają, sugestie gracze mają tutaj duże znaczenie, proponuję żebyście napisali konkretnie co byście chcieli poza większą ilością eventów (bo to oczywiste) w grze a ja mogę to zebrać w całość i przedstawić "górze".

pozdrawiam

Łukasz / PL_Lisiu

Polish PR & Marketing Supporter

e-mail: [email protected]

WWW: www.twowar.com

eFusion MMOG GmbH - Headquarters

Mergenthalerallee 77

D-65760 Eschborn - Allemagne

Tel : + 49 (0) 6196 9986 901

Fax : + 49 (0) 6196 9986 909

Opublikowano

Celownik do każdej broni na prawy przycisk myszy tak jak tu: ale nie trzeba do każdej broni odrazu przyrządów celowniczych, jakby sie tak srzelalo to by byl maly recoil

cod48_2%284%29.jpg

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...