Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polecana Pierwsza Gra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ,

jutro mam jechać po xboxa i oczywiście kupie go razem z grą .

tylko jaką ?

To powinna być gra w której można się świetnie bawić bez multi .

Nie powinien to być jakiś horror itd

Od razu powiem że nie fifa .Mam ją na pc i mogę sobie podłączyć pada

codki też odpadają .

Myślę nad Skate 3 lub Mafią 2 .

Z góry dziękuję .

I jeszcze takie pytanko , aby podłączyć pada od xboxa bezprzewodowego do komputera potrzeba jakieś kabelki ?Jeśli tak ile one mniej wiecej kosztują ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o gry typu tony hawk, jakiś snowboard, to naprawdę bardziej polecam taką grę niż np. mafię. Dlaczego? Mafie można przejść, potem się pobawisz i Ci się znudzi. A gry sportowe można męczyć do upadłego, jeżeli gra jest naprawdę dobra :).

/gif

Opublikowano

Jeżeli tak, to gra typu NFS też będzie dla Ciebie odpowiednia. Sam posiadam PS'a i naprawdę spędzam dużo czasu grając w Tonego i NFS'a. Jeszcze raz wrócę do gier typu Mafia i powiem, że naprawdę szybko się nudzą.

/gif

Opublikowano

Dobrze zaczynasz przygodę z X'em ;) Jak najbardziej polecam Skate od 1 aż do 3 ;) Szkoda, że w 1 wyłączyli już serwery bo multi był naprawdę dobry ;)

card.png

Opublikowano

Halo, Mafia2

Assassin's Creed II albo Brotherhood

super kampania, dłuuga, w przypadku brotha jak przejdziesz już całego singla sądzę, że podłączysz x'a do neta więc też będzie sporo zabawy ;)

Opublikowano

Mi się Mafia strasznie spodobała, jak już poczujesz te klimaty tamtych czasów to nawet jakby Ci pada z ręki wyrywali nie odejdziesz od TV/Monitora xD

Serię Skate również polecam, uwielbiam osobiście 1, 2- trójka to już trochę nuda, praktycznie nic nowego nie zostało tam dodane, najwyżej drobnostki, inna fabuła. Aczkolwiek polecam całą serię od 1 do 3 ;)

Polecam też serię Fable, szczególnie Fable III- niesamowicie wciągająca gierka, historia Albionu etc. Gra warta zagrania :)

Na dłuższą metę (multiplayer)- Battlefield: BC 2, CoD'y lub Halo. Te gry mnie w Singlach nie wciągały, a że powiedziałeś, że na razie nie będziesz grał przez neta no to raczej nie polecam...

Żeby podłączyć bezprzewodowego pada do PC potrzebne są jakieś kabelki, ale niestety nie znalazłem jakie. Wiem jednak, że można pada od X360 połączyć z PC również tym receiver'em:

microsoft_wireless_gaming_receiver_f.jpg

Raczej nie dostaniesz go w Polsce. W przeliczeniu na PLN to ok. stówy i nie potrzebne są już wtedy żadne kable.

Opublikowano

tiaaa , pojechałem do media i xboxy się skończyły i przyjadą w piatek .. to samo empik i saturn . Przynajmniej u mnie w mieście slim 1000 - 1300 stoi więc looz i może nawet kupie 2 gry ;) Skate jestem prawie pewny , jednak nadal nie mogę się zdecydowac co do pierwszej , waham się nad mafią i innymi gierkami .Njalepiej by było okraść całe media z gier na ixa -.- .Prosze o dalsze propozycje , bardzo dziękuję wszystkim którzy już się wypowiedzieli bądź wypowiedzą .

Opublikowano

Mafia 2 jest dosyc którka srednio 8h na przejscie ale to jest MEEGA KLASYK I KAZDY KTO NIEGRAL POWINIEN KONIECZNIE ZAGRAC !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mafia 2 Fajna ale krótka kup dodatek Joe Adventues

Ja bede teraz grać w BulletStorma pózniej w Crisis 2...

33902.png

Opublikowano

@Up

po co ten odkop?

założyciel tematu już na pewno się z tym problemem uporał...

zobacz kiedy został założony ten temat.

a poza tym napisał:

oki , mam ixa slim 250gb z mafią 2 . Skate nie było ; / ale jade po niego w piątek . Dziękuję bardzo wszystkim można zamknąć