Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Megatonmt2 [Pl] [Hamachi]

JakisTamPL

Serwer  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmienic serwer na 4 fun PvP czy zostawic go takiego ?

• tak
      46
    • nie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer off 4 ever moze kiedys go wlacze ktos dal zle pliki do serwa i serwer sie popsul PZDR moje GG :34015805 jak cos moze ktos mnie przekona do serwa .... Dziekuje za wspolna gre !!!!!!!!!

Opublikowano

eee, ale szkoda że to jest exp serwer.

Już lepiej zagrać na jakimś serwerze dedykowanym lub no-hamachi.

Przynajmniej mamy pewność, że wszystko będzie ok.

+ za chęci.

WALNIJ +

[/b]

Opublikowano

Siemka.

Serwer może i spoko ale na ankiecie dałem żeby był to serwer do pvp.

Dlaczego?

Jeżeli chcę sobie poexpić i troszkę się natrudzić z eq wybiera się serwery dedykowane oraz no-ip, lecz już jak ktoś chcę powalczyć pvp mieć nie ograniczoną ilość yang i odrazu najwyższy lv wybiera serwer hamachi.

To jest moje zdanie. Do póki to będzie serwer do expa nie będę nawet na niego wchodził.

To tyle Pozdrawiam.

Opublikowano

moim zdaniem powinien zostać exp dlaczego?? ponieważ lubię serwery exp ale takie łatwe dosyć a nie hard np 5% raty albo 200 ale z ulepszaczami a ja tego nie lubię i tyle a po za tym to po co komu miliardy i tryliardy 4fun jest tego od cholery że tak powiem a do expa mało a te no-hamachi to są najczęściej też 4fun a nie więc nie wiem po co ktoś głosuje na tak skoro i tak mają tego pełno ...

@down dużo ludzi to znaczy ile ?? 5 może bo tych serwów 4fun jest poro więc tylko z 5 osób by grało na innych serwach 4fun exp to gra co najmniej po 10 osób około godziny 16 ...

Opublikowano

Rejczels może i masz rację, też mi się wydaję, że lepiej już exp/pvp.

Ponieważ nawet jeśli GA zrobi 4Fun/PvP to pewnie na plikach KozakKox'a.

Bo wątpię żeby GA robił własne pliki serwerowe 4Fun.

A te pliki do expa są bardzo fajne.

Jestem za serwerem Exp ;]

Pozdrawiam!

Opublikowano

Hmmm postanowilem zrobic tak : Ten kto bedzie chciale expic to bedzie expic ten kto nie chce dostanie lv moze tak byc czy nie ?? PISAC!

Najlepiej zrobić tak jak napisałeś i tylko 2 królestwa zrobić a nie wszystkie to moje zdanie.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

@up

najlepiej zrobić tak grać w 2 królestwach ci którzy chcą exp są w inno a ci co chcą pvp itp to chunjo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...