Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Własne Servery - Wszystkie Emulatory

PAx

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

oprocz tego servera co wyzej napisales do zaden nie dziala zal tego... sciagam klienta server off i tak w kolko nie lepiej usunac ten temat ?

Proszę moderatorów o oczyszczenie tego tematu z niedziałających serverów!! Proszę o pozostawienie Serverów działających 24/7 . sse-server.pl jest czynny całą dobę. Jest to profesjonalny server stworzony dla polskich graczy!

Opublikowano

Proszę moderatorów o oczyszczenie tego tematu z niedziałających serverów!! Proszę o pozostawienie Serverów działających 24/7 . sse-server.pl jest czynny całą dobę. Jest to profesjonalny server stworzony dla polskich graczy!

Ja ci mogę odp . ze raczej nikt tego nie skasuje bo do końca nikt nie wie jaki server jeszcze działa 24\7 a żadnemu z modów nie będzie sie chciało sprawdzać jaki server działa jaki nie !!

I to będzie nie uczciwe do innych ze np jakiś server chodzi 13 h jakis 8h i ma być skasowany jest jak jest niech zostanie Nie potrzebujesz więcej miejsca na reklamę

cooltext570762601.png
Pomocnik
Opublikowano

Ja ci mogę odp . ze raczej nikt tego nie skasuje bo do końca nikt nie wie jaki server jeszcze działa 24\7 a żadnemu z modów nie będzie sie chciało sprawdzać jaki server działa jaki nie !!

I to będzie nie uczciwe do innych ze np jakiś server chodzi 13 h jakis 8h i ma być skasowany jest jak jest niech zostanie Nie potrzebujesz więcej miejsca na reklamę

Stary połowa z tych serverów to dzieci co otworzyły na chwile i już ich niema i nawet nie raczą edytować że server już nie działa.Tu nie chodzi o mnie ale o ludzi co ściągną klienta i potem się okazuje że server off forever, nie sądzisz że to nienormalne ? to już lepiej skasować ten temat w pizdu bo sam spam będzie...

Opublikowano

Nikt nie spami nie na temat tylko jakiś 3 dni temu napisał laska923 jaki jest online !!

PAx ty tez miałeś ty gdzieś swój Tut na stronie czemu innych nie poinformowałeś ze server off ?

chyba ze jesteś dzieckiem

Ja już się nie wpier.. bo Poleci cos w moją stronę... Ten temat nie jest do Dyskusji więc Pa ;***

cooltext570762601.png
  • Dodaj nową pozycję...