Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Pytanie]

PAx

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Sprecyzuj te pytanie na jakim priv chciał byś zagrać ?

Bo jest ich trochę

ZSZC

MYSRO

SWSRO

SJSRO

NeSRO-a tan to nie wiem czy Emu ale chyba tak

No i Emulatory

Mam pytanie co trzeba zrobić żeby zasłużyc na status prywatnego servera ?. Nesro jest na moich plikach i jest oficjalnie uznane za prywatny server przez sroinfo. Czemu szufladkujecie emulatory do jednego worka. Mój emulator NIE ODBIEGA znacząco od prywatnych serverów oprócz paru niedoróbek technicznych, nie możecie go porównywać z syfem srevolution.

xxxAdiSkatexxx wejdź na sse-server.pl i zarejestruj się na forum , znajdziesz tam informacje dotyczące dołączenia do gry(jest to dużo prostsze niż w przypadku reszty serverów) , jest to obecnie najlepszy darmowy server silkroad online . Nie musisz czekać żeby wejść do gry a server stoi na prawie że najnowszym kliencie isro, do tego przyjazna atmosfera i większość to gracze z polski którzy z pewnością pomogą ci na początkowym etapie rozgrywki.. Warto tez dodać że nie występuje faworyzacja graczy, Przedmioty z item mall nie wpływają na graczy w sposób jaki ma niejsce na isro , gracze nie stają się niepokonani.

Opublikowano

PAx Nie reklamuj wszędzie tego czegos..

Bo server prawie nic nie ma a już byś kasę chciał na pochowek .

Czytając twoje posty teraz pewnie napiszesz ze ty sam to robies i jest zajebisty tak wiemy ze jesteś zajebisty ale nie pisz tego wszędzie Skącz to do końca później bierz za to kasę.

cooltext570762601.png
Pomocnik
Opublikowano

PAx Nie reklamuj wszędzie tego czegos..

Bo server prawie nic nie ma a już byś kasę chciał na pochowek .

Czytając twoje posty teraz pewnie napiszesz ze ty sam to robies i jest zajebisty tak wiemy ze jesteś zajebisty ale nie pisz tego wszędzie Skącz to do końca później bierz za to kasę.

Sam prawie nic nie masz , server ma party guild + niedługo job(zorientuj się zanim jeździsz po kimś), jak ci się nie podoba to zamknij mordę i daj innym grać. Reklamuje "to coś " w co możesz grać ZA DARMO , niema koksów z item mall , jedyne co możesz mieć to avatary i transporty. Tak to jest jak dasz polaczkowi coś za darmo samemu tracąc w huj czasu i kasy na opłacenie wszystkiego , zwyzywa cie i opluje to poziom który ty reprezentujesz. Do tej pory praktycznie nikt nic nie zapłacił , mimo tego dalej kase trace i hostuje server.

Opublikowano

PAx Roszczaruje cie niestety ale twoje przypuszczenia prace i Badania kilku letnie nie powiodły sie Nie mam Mordy Jestem tylko Człowiekiem

Proszę cie nie pisz do mnie Zamknij Morde bo nie lobię tego. Chyba ze ty to lubisz to Napisz do administracji żeby zmienili ci nick na Forum { Zamknij Mi Morde] albo cos w tym stylu ?

Cain Nikt sie nie wyzywa spokojnie Zmiana Zdań tylko PAx musi na mnie pracować a ja go trochę poganiam a on się denerwuje to nic .

cooltext570762601.png
Pomocnik
Opublikowano

PAx Roszczaruje cie niestety ale twoje przypuszczenia prace i Badania kilku letnie nie powiodły sie Nie mam Mordy Jestem tylko Człowiekiem

Proszę cie nie pisz do mnie Zamknij Morde bo nie lobię tego. Chyba ze ty to lubisz to Napisz do administracji żeby zmienili ci nick na Forum { Zamknij Mi Morde] albo cos w tym stylu ?

Cain Nikt sie nie wyzywa spokojnie Zmiana Zdań tylko PAx musi na mnie pracować a ja go trochę poganiam a on się denerwuje to nic .

Nie "roszczarujesz" mnie ^^.Twoja wypowiedź jest pozbawiona składu, nie wiem co palisz ale to musi być coś mocnego, powiedziałem co chciałem i nie zamierzam kontynuować rozmowy z tobą.

• Dodaj nową pozycję...