Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc[Czy Moge Spolszczyć Grę Na Steam.

gibek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie. Posiadam oryginalną ale niemiecką wersje Call Of Duty Modern Warfare 2 i jak wiadomo Steam wszystko ładnie chodzi i singiel i multi, niestety j.niemiecki dużo rzeczy mi blokuje zwłaszcza w trybie Multi, czy jest możliwe spolszczenie COD MW2, jeżeli to steam?

@Edit

Niestety nie da się w ten sposób, Steam mam po polsku, niestety gra jest dalej po niemiecku, zna ktoś jakiś sposób na spolszczenie gry? Proszę o pomoc! Nagrodzę plusem.

Opublikowano

Biblioteka na wybrana gre klikasz prawym wlasciwosci i na koncu masz jezyk i wybierasz Polski ;) wydaje mi sie ze to to

@Edit

powino ci sie samo pobrac skoro masz PL Steam oO a na angielski nie mozesz zmienic? na 100% musi byc bo w kazdym mw 2 jest wersja angielska

znalazlem na innym forum cos takiego: http://grrramy.pl/problemy-techniczne-f9/spolszczenie-cod-mw-2-steam-t401.html sprobuj jezeli nie zadziala to w google poszukaj lub czekaj

Opublikowano

Konkretniej to Biblioteka -> Call of Duty Modern Warfare 2 -> Właściwości -> Język -> I zmieniasz na polski. ;)

Btw. w 1 sekundę Ci się nie zmieni - sam zangielszczałem grę (podobna rzecz), i pliki ważyły około 7GB (chyba... Albo 5GB? Nie pamiętam...).

No chyba, że masz jakieś kosmiczne łącze...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Konkretniej to Biblioteka -> Call of Duty Modern Warfare 2 -> Właściwości -> Język -> I zmieniasz na polski. ;)

Btw. w 1 sekundę Ci się nie zmieni - sam zangielszczałem grę (podobna rzecz), i pliki ważyły około 7GB (chyba... Albo 5GB? Nie pamiętam...).

No chyba, że masz jakieś kosmiczne łącze...

napisalem to samo :P a tak w ogole wazyly 5-7 GB bo ci sie gra pobierala

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mi radziliście, ale nic to nic nie daje, we właściwościach cod mw 2 mp mam na j polski zaznaczone, niestety dalej jest po niemiecku.

Opublikowano

hmm.. w sumie mozesz sprobowac tak:

Wez od dobrego znajomego konto, pobierz polska wersje gry na swoj pc. Gdy to zrobisz, skopiuj caly folder Modern Warfare 2 na pulpit. Wroc na swoje konto i niech zacznie Ci sie pobieranie niemieckiej wersji-zatrzymaj je. Powinien Ci sie pobrac plik localization.txt, zobacz co masz napisane jako pierwsze(powinien byc to jezyk). Wejdz do wszeszniejszego skopiowanego MW2 i znajdz plik localization.txt i wpisz zamiast polish tamten jezyk. Potem skopij cale mw2 z pulpitu na mw2 w folderze common zamieniajac wszystkie pliki. :)

odpal ge:P

EDIT:

Horx, sorka, dałeś ten sposob, lecz na niego sam wpadlem :)

Nie sadzilem ze ktos napisal nawet taki poradnik ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...