Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PISZE TEN TEMAT JUZ DRUGI RAZ PONIEWAZ JAKIS NIEROZGARNIETY W NAWIASIE MODERATOR ZAMKNAL MI TEMAT Z GLUPIA ODPOWIEDZIA : KUP ORGINALA GRY !!! JAK MOZNA KUPIC ORGINALA GRY SKORO TEJ GRY NIE MA NA PLYCIE TYLKO JEST ZA DARMO DO POBRANIA Z OFICJALNEJ STRONY GRY !!!

PROSZE O JAKIES UPOMNIENIE DLA TEGO PANA BO SIE NIE ZNA NA TYCH GRACH A ZAMKNAL MI TEMAT BEZ UDZIELENIA POMOCY !!

NIE WIEM CHLOPIE ILE TY MASZ LAT I W JAKIM TY SWIECIE ZYJESZ ALE NAPIALES MNIE SWOJA DURNA ODPOWIEDZIA... ( NIE BEDE PRZEPRASZAL ZA CAPSA)

Witam otóz mam niebywaly problem...

Sciagalem ostatnio 3 gry

Blackshot

Combat Arms

K.o.s Secret Operations

Przy pierwszej nie moglem sie polaczyc w ogole z serverem gry (gra sie pobrala , stworzylem konto ale nie chciala sie uruchomic ,tak jakby nie polaczyla sie z internetem)

Combat Arms - ( u kumpla na lapsie wszystko ladnie pieknie sie sciagnelo , zaaktualizowalo i gralismy bez zadnych problemow , sprobowalem w nia zagrac u siebie..

Sciagnalem gre ,zainstalowalem , odpalilem ( pojawilo sie okienko "Version Checking" a potem blad po angielsku ze nie moze sie polaczyc z internetem i dupa robilem wszystko . patche udpaty itp,itd) przypominam iz u kumpla wszystko poszlo gladko a u mnie po prostu nie chcial sie laczyc z siecia

Dodawalem te gry do wyjatkow zapory tez nie podzialalo , w k.o.s.i.e bylo to samo , ze blad ze nie moze sie polaczyc z internetem

BARDZO PROSZE O POMOC !!! Jesli podac parametry komputera lub internetu to nie ma sprawy

Glownym problemem jest to ze gry nie lacza sie internetem tak jakby komputer blokowal te polaczenia

Prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Fakt, mój błąd. Mam 15 lat ;) Nikt nie jest bezbłędny, nie byłem wcześniej moderatorem więc mogłem coś przeoczyć. W sygnaturze mam napisane "Jeśli uważasz, że coś źle zrobiłem, pisz na PW."

Wtedy bez problemu otworzyłbym ten temat.

To jest ukryta treść, proszę

Przepraszam za kłopot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...