Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Eam + Pse

adi5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem , mam 70 lvl i 10 prestiż ,a chciał bym mieć znów 1 lvl 0 prestiż . Jak używam Pse potem eama to jak wyłącze gre to mi znowu robi się 10 prestiż itp.

Jest jakiś inny sposób. Chodzi mi o IWnet czyli steam

Opublikowano

Witam

Mam problem , mam 70 lvl i 10 prestiż ,a chciał bym mieć znów 1 lvl 0 prestiż . Jak używam Pse potem eama to jak wyłącze gre to mi znowu robi się 10 prestiż itp.

Jest jakiś inny sposób. Chodzi mi o IWnet czyli steam

np C/Steam/SteamApps/common?cod mw 2/players i wywalasz wszystkie pliki Typu "STAT" tka mi sie wydaje juz ine pamietam na wszelki wypadek kopiuj xD ale moze mnie ktos porawi ;)

Opublikowano

nic odpalił modern i dalej miałem ten sam lvl

dobra odpal EAM jezeli tego uzywales powinna byc opcja reset stats odpal ja potem wejdz do gry i jezeli bedziesz mial 1 lvl zgarnij pare fragow i odpal jeszcze raz coda i zobacz czy masz ten 1 lvl

jezeli to nie zadziala robisz tak :

1. wchodzisz np C/Steam/Userdata/(tu powinny byc jakies cyferki np 123456 w kazdym razie wchodzisz tu)

2.teraz powinienes miec kilka folderow ja mam 3 i usowaszz z tych folderow pliki "Remote.vdf" i foldery "remote"

3. nastepnie wchodzisz np C/Steam/SteamApps/common/cod mw 2/players i teraz usowasz pliki Typu "STAT" tka jak pisalem wczesniej

jezeli zaden z tych sposobow nie zadziala to nie wiem :(

tak an wszelki wypadek zanim wywalisz skopiuj sobie np na pulpit te pliki Remote.vdf i foldery "remote" wiesz takie zabezpieczenie zebys sobie gry przezemnie nie popsul i jak nie zadziala wsadz je spowrotem ale mysle ze powinno dzialac ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...