Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Skuter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Wchodzę nago do kościoła krzycząc chwalmy Pana

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

Na twoim miejscu wybrałbym 2

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Ja Ci polecam kupić Orlik II sam go mam, ale on jest do spokojnej jazdy jak będziesz na nim szalał jak ja do będziesz go dawał do naprawy co drugi dzień

Opublikowano

Gówno prawda co wy tu polecacie, w grę wchodzi tylko yamaha, piaggio i peugeot. Więcej spędzisz pod tym skuterem niż jeżdżąc nim.

Obydwa są wolne, bo to silniki czterosuwowe więc jeśli masz zamiar ściągnąć blokady i trochę poszaleć szukaj silników dwusuwowych.

Podejrzewam, że jak na nasze obecne realia pogodowe czyli -15 stopni Celsjusza to nie odpaliłby żaden z nich, mój Piaggio na kopnięcie.

Kilku kumpli ma tam jakieś zippy czy inne chińczyki z dwuletnią gwarancją i ciągle problemy, kup sobie używaną Yamahe / Piaggio / Peugeot i gwarantowane zadowolenie. Chyba, że ci się trafi jakiś 'wyrobiony' i zmęczony silnik.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chciałem właśnie napisać to samo co ZiomQ, kupiłem używanego Peugeota Speed Fight'a 2 z 2006r, i jestem z niego bardzo zadowolony :)

Opublikowano (edytowane)

Gówno prawda co wy tu polecacie, w grę wchodzi tylko yamaha, piaggio i peugeot. Więcej spędzisz pod tym skuterem niż jeżdżąc nim.

Obydwa są wolne, bo to silniki czterosuwowe więc jeśli masz zamiar ściągnąć blokady i trochę poszaleć szukaj silników dwusuwowych.

Podejrzewam, że jak na nasze obecne realia pogodowe czyli -15 stopni Celsjusza to nie odpaliłby żaden z nich, mój Piaggio na kopnięcie.

Kilku kumpli ma tam jakieś zippy czy inne chińczyki z dwuletnią gwarancją i ciągle problemy, kup sobie używaną Yamahe / Piaggio / Peugeot i gwarantowane zadowolenie. Chyba, że ci się trafi jakiś 'wyrobiony' i zmęczony silnik.

Po pierwsze.: naucz się polskiego bo nie umiesz

Po drugie.: odpali Ci bez problemu Orlik II ja mam go ulepszonego to jest 50 ja z niego zrobiłem 80

Po trzecie.: @edit widzę że nie za bardzo znasz się na skuterach

Po czwarte.: Rodzicie kupili Ci skuter "niby" po to pewnie żebyś dał im spokój ( bez obrazy) xD

@Down jesteś tylko spamerem <_<

Edytowane przez ucho13573
Opublikowano

Po pierwsze.: naucz się polskiego bo nie umiesz

Po drugie.: odpali Ci bez problemu Orlik II ja mam go ulepszonego to jest 50 ja z niego zrobiłem 80

Po trzecie.: @edit widzę że nie za bardzo znasz się na skuterach

Po czwarte.: Rodzicie kupili Ci skuter "niby" po to pewnie żebyś dał im spokój ( bez obrazy) xD

@Down jesteś tylko spamerem <_<

Nie mam czasu sprawdzać czy wszystkie zdania jakie napisałem są poprawne.

Znam się na skuterach i motorach. Robiąc z 50 cm3 pojemność 80cm3 skracasz żywotność silnika i jest to kosztowne, bo musisz zmienić jeszcze inne części typu gaźnik.

Jeżdżę długo na motorach, quadach i czasem jeepach więc wiem co i jak. I nawet nie prosiłem rodziców a ojciec sam przywiózł mi Piaggio jak sobie kupował nowego busa więc się zamknij jak nie wiesz.

Jak masz zamiar przerabiać skuter tuningując części lepiej kupić od razu motor o tej pojemności skokowej 80cm3, bo z czasem będziesz musiał robić domowe przeglądy częściej, sprawdzając, czy śrubki przy ramie tego twojego polskiego chińczyka się nie poluźniają

I jeszcze coś ciekawe czy wiesz co w twoim skuterze było zmienione by mieć większą pojemność bo ja bez sprawdzania żadnych stron internetowych wiem, że to jest poprzez założenie innego cylindra.

Pewnie nawet po tej wymianie te twoje dziadostwo jedzie maks 80km/h, mój Piaggio razem z Aeroxem na rozciągnietych rolkach 90km/h bez żadnych przeróbek.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP