Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znudzony zwykła grą?

Ciągłe budowanie cię nudzi i męczy?

chcesz wykorzystać minecrafta jeszcze bardziej niż inni?

chcesz posmakować prawdziwej przygody?

jeżeli odpowiedziałeś większość tak ten temat jest dla CIEBIE! no dobra ale do czego w ogóle zmierzam.

wyobraź sobie 10-13 ludzi walczących z 10-13 ludzi ;P.

no ok dokładnie !

Zamierzam zebrać grupkę około 20-26 ludzi każdy od siebie coś da i postawimy dobry serwer.

Zbudujemy 2 forty ( każda grupa swój ) i dokładnie 2 tyg - 1 miesiąc ( zależy od ustalenia )

na serwerze zawita PVP! jedna drużyna będzie próbowała przejąc fort drugiej mimo wszystko

wszelkimi środkami.

Czego wymagam?

nie potrzebujesz premium bo serwer będzie postawiony dla osób którzy się na niego złożą.

ogarniętych ludzi , miłej atmosfery wytrwałej walki i drobnej daniny na rzec serwera

każdy da od siebie 9,5 - 15 zł ( zależy od ilości ludzi ) jeżeli będzie dużo chętnych kupimy lepszą maszynę ( nie zmieniając kosztów )

wszystkim zajmę się ja ( nie martw się umiem to zrobić )

jeżeli jesteś chętny napisz mi pw a podam ci dane kontaktowe do mnie i ustalimy co dalej.

pozdrawiam was waleczni kwadratowi rycerze !

Kebab!

Opublikowano

twój post nic nie wnosi. nie chcę serwera za darmo chcę aby każdy się trochę złożył i wspólnie z niego korzystali. nie nazywaj mnie naciągaczem bo nawet mnie nie znasz.

serwer jest dla ludzi którzy lubią pvp a nie create build jak ty ( zapewnie )

Kebab!

Opublikowano

Tak tak powiedzmy sobie prawde chcesz serwer za darmo gdy wszyscy sie zrzuca ty powie pa pa dzieki za kase i tyle inni z serwera beda miec a po 2 minecraft zostal stworzony z mysla budownictwa a nie pvp chcesz pvp to idz pograj w Tibie czy w Metina.

No i teraz mnie zminusuj swoim multi kontem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...