Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie]Sygnatura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Zwracam się do Was z prośbą o wykonanie ładnej sygnatury:)

Tematyka: dokładnie to sygrantura ma dotyczyć zespołu Dżem oraz jego wokalisty, czyli Ryszarda Riedla.

Kolorystyka: według mnie najbardziej pasowałyby barwy ciemne (czarny; szary itp...)

Napisy: jeżeli dałoby radę na środku sygnatury wkleić napis z moim nickiem, czyli Darkness111 (świetnie by było, jeżeli czcionka byłaby zbliżona do napisu z loga zespołu Dżem)

Bardzo bym chciał by w sygnaturce znalazły się takie obrazki jak te:

To jest ukryta treść, proszę

Co do pierwszego obrazka, w mojej wizji trzeba by go było obrócić w lewą stronę (tak by był ustawiony w prawym boku sygny a jego twarz skierowana była do środka). Drugi obrazek (logo zespołu) trzeba by obrócić o 45stopni oraz umieścić go w lewym górnym rogu. Co do trzeciego obrazka to myślałem by umieścić go tuż pod logiem zespołu, może trochę wchodzić pod napis ( tak by tworzył jego tło). Oczywiście na koniec wszystko ładnie ozdobić oraz wykonac jak wcześniej wspomniałem w ciemnych barwach (jedynie te cegły w kolorze ciemnym czerwonym). Jeżeli jakaś sygnatura mi się spodoba, wykonawcę wynagrodzę +/- (co kto sobie wybierze) oraz 5 w profilu :)

darkness3.png

Opublikowano

Takie zlecenie to rozumiem:) opisane co sie chce i już:P

Nie wiem czy się spodoba , zrobiłem takie coś:

darknessu.jpg

:)zrobiłem nick darkness bo z 111 głupio by wyglądało:P ale moge zawsze zmienić , lecz wtedy obrazek traci na wartości:P

1363095337-U286162.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...