Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Rozpakować Starego Klienta Nevrast

Rozpakowywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bawi mnie że osoba która to powiedziała ukrywa się pod jakimś nickiem zamiast pokazać wprost kim jest...

Zabezpieczenie spełniło swą role , klient nie został wypakowany przez większość ludzi aż do dziś?Z tego co wiem to do tej pory podołało( i poinformowało mnie) około 10+ osób. A teraz już nie ma tam nic wartościowego.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

nie zawsze działa, że zmienimi rozszerzenie i po kłopocie

może kiedyś to było dobre

jednak teraz lepiej są zabezpieczane

Opublikowano

@up

właśnie też się bawiłem i mi się udało rozpakować ;p

jednak to nie zmienia faktu, że nie da się już zapakować plików.

W kilku klientach(zagranicznych) nie mogłem rozpakować plików, a szkoda, bo mieli fajnie rzeczy pododawane.

Opublikowano

dług to wam zajęło ile? chyba z 5 miesięcy

mi pomógł WoJjTeK

ale jak ktoś to zna to niech nie będzie za przeproszeniem piz** i wszystko sobie zniego wezmię i napisze że jego...

najlepiej pamiętać kto stowrzył tego clienta...

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Ciekawe kiego chuja to napisałeś . . . miałeś to kurwa trzeba było zostawić to dla siebie, a nie teraz każdy będzie się jarał skillami Wojtka.

@UP - Pewnie jakiś pierdolony pokemon bez życia . . . ile nad tym no-lifowałeś ?(oczywiście jeśli mogę spytać)

Nie mam filmiku z tymi skillami . . . Ja sam osobiście korzystam z tych skilli, ale nie będę się chwalił nie swoją pracą . . .

Specjalista
Opublikowano

ProGam™ to jest stary klient wiec skili tam nie ma ;o Sam badziewia tylko ^^

@down daj linka bo nie wiem o jakie skile ci chodzi ;o z dokladnym ss badz filmikiem.

Dobra juz wiem dupne moim zdaniem ale i tak z klienta kornela mozna wyciagnac.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@UP - Locale_Game.txt w Locale_PL

Tylko, że teraz to już jasne że wszyscy od samego początku wiedzieli jak tego klienta rozpakować.

Opublikowano

Tak, teraz kurwa wszyscy oświeceni że wiedzą jak sie rozpakowywuje, a założę się że 90% ludzi nie wiedziało.

popieram tą wypowiedź ciekawe co by się stało jak by ktoś teraz powiedział jak rozpakować pliki kornela dal link to tego ciekawe ile osób by napisało że on/ona już dawno to wiedział

http://www.youtube.com/user/JuriMasters

Opublikowano

@SDeath

Nie pierdol przez pare miechów zawracałeś mi dupe na gg żebym Ci wysłał różne fragmenty tego klienta.

Jak dla mnie temat jest do zamknięcia, nie koniecznie do wyrzucenia ale jest tu nieziemski spam o tym kto miał to szybciej...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...