Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Instalacja Bc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem.

Przed zakupem bc2 pobralem sobie je z internetu, bo chce sprawdzic czy bedzie chodzic na srednich czy wysokich wymaganiach (nie w tym problem), ale co jest calkowicie normalne gra poprosila o podanie cd-keya, wiec wszedlem na internet i jakis znalazlem.

I problem jest tu, ze juz po zainstalowaniu gry, klikam sobie w AutoRun, i gra prosi mnie o podanie kodu rejestracyjnego.

Wpisuje ten sam cdkey ktory wpisalem przy instalaacji, inne tez probowalem.

Nie patchowalem gry, i nie wiem co mam robic, nie chce kupowac bez sprawdzenia (grafika jest dla mnie w battlefieldzie bardzo wazna).

Da sie to jakos obejsc ? A moze to nie o cdkeya chodzi ?

Z gory dzieki pozdro.

sugna70kz.png

Opublikowano

Bad Company 2 ma to do siebie, że nie pograsz sobie na piracie :x. Radze kupić gierkę w sklepie.

Poza tym na MPC jest chyba "Piractwu mówimy stop".

36264_01_02_10_12_20_13.png

Opublikowano

Nie pogram na piracie powiadasz ?

Gram w battlefielda od tylu lat, a starzy kumple z dwojki pytali czy nie zagram w bc, ale powiedzialem ze zostaje przy dwojce.

Jednak po pewnym czasie postanowilem ze moge zagrac, ale nie mam zamiaru wydac pieniedzy, a potem byc zaskoczonym jakoscia gry.

Jezeli wg Ciebie pobranie gry na kilka dni, sprawdzenie czy jest grywalna itp. potem usuniecie i kupienia orginalu jest piractwem, no to trudno.

Pozatym widocznie znam kilku grajacych na piracie. Chyba oni sa magikami, ale co ja sie znam na tych sprawach.

I jeszcze na marginesie forum nazywa sie Muli Player Cheats, a cheaty sa tak samo uczciwe jak "piractwo", ale moze wg Ciebie taki aimbot to wcale nie cheat tylko drobne ulatwienie.

Pozdrawiam.

sugna70kz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...