Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarabiać W Rumblefighter

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż postanowiłem napisać tuta dzięki któremu mocno się wzbogacimy.

Nauczył mnie tego pewien anglik z którym przed chwilą grałem.

Osobą która będzie zarabiać może być każdy, nawet 1 lvl, wystarczą dobre umiejętności.

A więc zaczynamy :)

1.Wybieramy Adventure>Solo lub Team Play

2.Wybieramy Al Hata (easy)

3.I teraz według screenów

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj biegniemy w lewo, górę a potem prawo.

Tu, będziemy musieli stoczyć walkę z mobkami i przejść przez bramę która otworzy się dopiero po pokonaniu mobów.

Za bramą będzie kolejna grupa mobów, a za nią schody po których wchodzimy na górę.

Teraz widzicie tu "spluwacze" jadu nie wiedziałem jak to nazwać :), skaczemy gdy zacznie pluć dymem,robimy unik co tam chcecie.

Teraz ważna część, widzimy skrzynie z której wypadają przedmioty, żarcie itp. NIE RUSZAMY JEJ BO SIĘ PRZYDA!!!

Oczywiście dalej walczymy z mobami.

Teraz idziemy w lewo i na schody.

Najlepiej włączyć przyciskiem A lub S ExoScroll, ponieważ jest tutaj boss :)

Bossa łatwo pokonać bez Exo i z Exo.

UWAGA GDY ZACZNIE NAM BRAKOWAĆ HP WRACAMY DO SKRZYNI I UDERZAMY JĄ!

Bez Exo podchodzimy i cały czas go kopiemy, a gdy atakuje bronimy się bez przerwy.

Z exo podchodzimy i atakujemy skillem na V, tak samo bronimy się gdy atakuje.

ZAROBEK!

Zawsze gdy pomyślnie przejdziemy adventure dostaje boxa za bossa, oczywiście jak zabijecie moby to zbieramy Coinsy(pieniążki) przyciskiem X.

Boxy sprzedajemy w zakładce MyInfo za 50 C, dodatkowo za przejśce dostajemy od 100-300 Doświadczenia i 30-70 C

Więc

30-70 C

50 C Za boxy

100-300 XP

Tut wykonany przeze mnie. Nie życzę sobie kopiowania bez mojej zgody.

To mój pierwszy tut więc proszę o wyrozumiałość.

@EDIT

Dodaję Tut od ZeTraxa Jak zabić bossa na Al Hata jeżeli ktoś ma problem

@EDIT2

Dodaję tut od Siema Heniu, pomoże wam zabić bossa :) Scroll za friko!

Edytowane przez NupBuster
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Sam to robiłem :) tylko mam pytanie, chcę wstawić do CODE tylko nie wiem jak bo się psuje.

76561198014515809.png

Opublikowano

dobra ale jak dam w code to się robi takie coś

[center][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b]Otóż postanowiłem napisać tuta dzięki któremu mocno się wzbogacimy.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b]Nauczył mnie tego pewien anglik z którym przed chwilą grałem.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b]Osobą która będzie zarabiać może być każdy, nawet 1 lvl, wystarczą dobre umiejętności.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b]A więc zaczynamy :)[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#00FF00"][size="2"][size=2][b]1.Wybieramy Adventure>Solo lub Team Play[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#0000FF"][size="2"][size=2][b]2.Wybieramy Al Hata (easy)[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#4B0082"][size="2"][size=2][b]3.I teraz według screenów[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b][url="http://img204.imageshack.us/i/rumblefighter0221201112.jpg/"]http://img204.images...0221201112.jpg/[/url][/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#006400"][size="2"][size=2][b]Tutaj biegniemy w lewo, górę a potem prawo.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b][url="http://img194.imageshack.us/i/rumblefighter0221201112.jpg/"]http://img194.images...0221201112.jpg/[/url][/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF00FF"][size="2"][size=2][b]Tu, będziemy musieli stoczyć walkę z mobkami i przejść przez bramę która otworzy się dopiero po pokonaniu mobów.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b][url="http://img190.imageshack.us/i/rumblefighter0221201112.jpg/"]http://img190.images...0221201112.jpg/[/url][/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#00FF00"][size="2"][size=2][b]Za bramą będzie kolejna grupa mobów, a za nią schody po których wchodzimy na górę.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b][url="http://img714.imageshack.us/i/rumblefighter0221201112.jpg/"]http://img714.images...0221201112.jpg/[/url][/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#9932CC"][size="2"][size=2][b]Teraz widzicie tu "spluwacze" jadu nie wiedziałem jak to nazwać :), skaczemy gdy zacznie pluć dymem,robimy unik co tam chcecie.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b][url="http://img403.imageshack.us/i/rumblefighter0221201112.jpg/"]http://img403.images...0221201112.jpg/[/url][/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][b][size="3"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2]Teraz ważna część, widzimy skrzynie z której wypadają przedmioty, żarcie itp. NIE RUSZAMY JEJ BO SIĘ PRZYDA!!![/size][/size][/color][/size][/size][/b][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]Oczywiście dalej walczymy z mobami.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#FF8C00"][size="2"][size=2][b][url="http://img231.imageshack.us/i/rumblefighter0221201112.jpg/"]http://img231.images...0221201112.jpg/[/url][/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#0000FF"][size="2"][size=2][b]Teraz idziemy w lewo i na schody.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#0000FF"][size="2"][size=2][b]Najlepiej włączyć przyciskiem A lub S ExoScroll, ponieważ jest tutaj boss :)[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#0000FF"][size="2"][size=2][b]Bossa łatwo pokonać bez Exo i z Exo.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#0000FF"][size="2"][size=2][b]UWAGA GDY ZACZNIE NAM BRAKOWAĆ HP WRACAMY DO SKRZYNI I UDERZAMY JĄ![/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#00BFFF"][size="2"][size=2][b]Bez Exo podchodzimy i cały czas go kopiemy, a gdy atakuje bronimy się bez przerwy.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="3"][size=2][color="#98FB98"][size="2"][size=2][b]Z exo podchodzimy i atakujemy skillem na V, tak samo bronimy się gdy atakuje.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]ZAROBEK![/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]Zawsze gdy pomyślnie przejdziemy adventure dostaje boxa za bossa, oczywiście jak zabijecie moby to zbieramy Coinsy(pieniążki) przyciskiem X.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]Boxy sprzedajemy w zakładce MyInfo za 50 C, dodatkowo za przejśce dostajemy od 100-300 Doświadczenia i 30-70 C[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]Więc[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]30-70 C[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]50 C Za boxy[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]100-300 XP[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]
[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

[center][font="Comic Sans MS"][size="5"][size=2][color="#FF0000"][size="2"][size=2][b]Tut wykonany przeze mnie. Nie życzę sobie kopiowania bez mojej zgody.[/b][/size][/size][/color][/size][/size][/font][/center]

76561198014515809.png

Opublikowano

Aha to trudno :D

@edit właśnie zarobiłem 5 k w ciągu 2 godzin :D

76561198014515809.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...