Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zagorzałych pisarzy kodów :]

Otóż od długiego czasu gram w jedną z (moim zdaniem) ciekawszych gier przeglądarkowych jakią znalazłem -> Gallendor

Gra jest ciekawa, ponieważ dostarcza to czego w innych grach mi brakowało, tj różnorodność armii... nie chodzi tu o ilość jednostek, chodź tych jest co niemiara, ale o sposób ich prowadzenia, co daję, niesamowitą różnorodność prowadzenia armii, walki wręcz, walki z oddali, magia, dodawanie żywiołów itp. Jednak nie o tym chciałem pisać.

Otóż tak, od długiego czasu poszukuję, więc albo robię to nie poprawnie, albo zwyczajnie niema "wspomagaczy" do tej gry....

A co ja bym oczekiwał od takiego "wspomagacza" no cóż, nie chodzi o bota bo jest raczej zbędny gra jest w czasie rzeczywistym, a odległości czasowe pomiędzy różnymi zadaniami są na tyle duże, że spokojnie można wszystko ustawić tak, aby skończyło do następnego zalogowania, raczej chodzi o hacki, bugi i wszystkie obejścia jakie tylko się da, aby na przykład otrzymać różne rzeczy które są płatne, nie płacąc za nie.... tj. np. walutę gry tzw "siriliny"

Acz kolwiek poproszę, o wszystkie możliwe rzeczy jakie posiadacie, lub jesteście w stanie napisać :]

Plusy minusy kto jak woli oczywiście się posypią :)

Venienti ocurrite morbo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...