Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archlord Prywatny Server

Wilczurzyca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Widziałam pytania dotyczące prywatnych serverów Archlorda. Chcę rozwiać wasze wątpliwości. Otóż istnieją dwa, prywatne servery, które ujrzały światło dzienne. Jeden z nich - NLGames, jest bardzo słaby, często ma zwiechy. Autorzy nie bardzo o nim pomyśleli. Link http://nlgames.de/index.php

Drugim, który był zarazem pierwszym prywatnym serverem tej gry była Celestia. Dlaczego ''była''? Admin 16 lutego uruchomił ponownie server zmieniając jego nazwe na Archlord Rising. To ma być taki fresh, new start. Celestia została zawieszona pod koniec listopada, chcieli wgrać nowy (znaczy stary, jak na czasy globalne) epizod 3 (był na nim 2). Podczas wgrywania plików zrypał im się server, więc musieli zacząć wszystko od nowa. Tak więc wprowadzili open bete, oraz 300 beta testerów (ja byłam 281, mniejsza o to). Strona: http://www.archlordrising.com/ . Server jak narazie jest bardzo stabilny. Robiąc konto należy pamiętać o ilości znaków (8 do 10 znaków w loginie, w tym jedna cyfra, 8 znaków w haśle, poprawny email). Ich client można ściągnąć z oficjalnej strony, brak samego launchera. Exp 10x, Drop 5x.

Polecam ^^ Żeby nie było, że coś promuje. Ja wam tylko ułatwiam zadanie ze znalezieniem privów. Wszelkie pytania dotyczące gry, można także wysyłać do mnie. Gram w nią od 3 lat.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Super, wielkie dzięki za wiadomość. A nie wiesz, czy zmienili coś? Wprowadzili coś nowego może? Myślę o starej celestii, a tym nowym, coś się zmieniło? Czy to samo epi itp?

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...