Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Granie Na Pl

sereck12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie czy opłaca sie grac jeszcze na pl?

Ceny są ogromne 35 lvl ze skilami P

Kiedys jak ktos mial boga +9 to bym pro elo koksem...a teraz co 2-3 osoba to ma po prostu zal

Mam tam jakies skromne postacie na pl ale juz mnie znudziły

Doradzcie mi

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Metin2PL upada ... coraz więcej botów, spamerów i typowych "noobków" a czy grac to zależy od ciebie ... ale licz się z tym że ceny na PL-u są przeogromne i na dobre eq będziesz musiał baaaardzo długo pracować ;)

Nie dawaj mi - gdy coś źle powiem, ja tylko się staram i chce pomóc, a za każdą dobrą pomoc miło dostać + ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Każdy mówi że nie warto, PL upada a i tak tam gra :P

Moim zdaniem jak masz ochotę się pomęczyć i pograć dłużej to graj i nie patrz na ceny

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Graj na pl, nie poddawaj się. Nie patrz na innych graj tylko i wyłącznie dla własnej przyjemności. Z upływem czasu też będziesz śmigał w Boga +9 :)

Kojko nie przestrzega regulaminu, to regulamin przestrzega Kojko

:)

Opublikowano

ok thx za wasze opinie ;p

podałby mi ktos linka do tematu o metin2 us?

cokolwiek ;)

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Wg mnie lepiej grać na PLu, choćby dlatego, jak któryś kolega na górze napisał, masz satysfakcję, jak coś osiągniesz :)

Np. ja na privach grałem z rok temu i tylko jak wbiłem jakiś większy lvl, co mnie tak nie satysfakcjonowało :P, to siadał serwer :) i grałem na nowym privie :D Dlatego nie ma to sensu :)

Gra na serwerach typu PL czy zagranicznych jest najlepszym wyjściem, i uwierz, że jeżeli zbanują ci na PL 30lvl, a na privie zbanują ci np. 130 lvl, to bardziej będziesz żałował tego konta z PLa :)

Opublikowano

Graj na PL, lecz pl to dno ale sam gram. Lepsza satysfakcja jak koledzy piszą. Na priwie po 3 dniach mi sie grać nie chciało, PL to PL :mellow:

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

a co sądzicie o metin2us?

Prosze link do tematu ogólnego o Us, jesli owy jest ;]

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

pl ogromne ceny ale co za tym idzie latwo zarobic na 1dobry wypad dt na metki mam oklo 700kk bo na dobry wypad to 2kamyki i reszte z ku sie nazbiera a za 700kk juz mozna kupic ebo 9 srebrna 9 i zelaka 9

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

to zależy od Cb czy chcesz czy nie ... ale ja osobiście ci nie radze dużo botów , hackerów , naciągaczy . . .

av-308135.png
Opublikowano

Proste twoja wole chcesz to graj nie chcesz to nie

Ja osobiscie nie zagram chyba że ktoś mi zasponsoruje i bedzię mi ładował 10k smoczych co 7 dni i 2kkk co 7 dni xD

Inaczej nie opyla się grać jak mam expić w grocie na 80 w jakimś zjebanym eq mając skile na M i 10k hp

sygna2ow.jpg

Gość daronian
Opublikowano

Ja szczerzę polecam polskie hardy do max. wbicia 255lvl.

Męczysz się z nim przez ponad 3 miesiące + czas na zrobienie ekwipunku.

Zabawa jest gwarantowana, szczególnie jak nie ma noobskich rzeczy w ItemShopie!

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...