Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Optimizer Vs Królowa Pająków :D

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Skille są już G1 i G4 ^^ Postać kładzie 65lv +, muszę wreszcie zrobić jakiś filmik o pvp :D

Opublikowano

pro :D tylko prosze nie rob z siebie fubu czy innych potworków ;P .. badz normalnym graczem wrzucaj od czasu doczasu filmiki jak zabijasz ripera czy cus:PP ; ) pozdrawiam!

gratki za tego bodzia ;P

szkoda ze spalilo boga i krwawego ;/ a krwawy fajny pod pvp by był +9 8 int do tego 3x kd+4 pod pvp :P sura bm; dd

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

@UP

Tutaj raczej bez obaw, Fubu Moim skromnym zdaniem był na spalonej pozycji przez to że robił filmiki ze swoim zmodyfikowanym głosem, w dodatku o dość nie ciekawej tematyce jak np. Lvl UP 92 -.-". U Mnie to wygląda zupełnie inaczej, nie codziennie widzi się 35lv który ubija np 9 ogonków z ribem 52% sr :P Po za tym wolę zapuścić w tlę jakąś przyjemną muzyczkę niż nawijać bez sensu przez mikrofon :D Jak wiesz ( w sumie to pewnie każdy) DT jest od 40lv więc filmik o ubijaniu ripera jest w tej chwili wykluczony ^^

Ps. No w sumie Mi też szkoda boga i krwawego ale cóż to tylko gra i raz na wozie raz pod wozem :D Dzięki za miłe słowa i również Cie pozdrawiam :P

Opublikowano

mi się podoba :)

oczywiście subek dla takich proo elo 35lvl ^^:)

fubu to tragedia !

filmiki jego fajne ,ale zazwyczaj glos wylaczam ;p

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

No ładnie ładnie. Czym obrabiasz filmiki ?

Ciekawe czy zabral byś mi z 3k xD

Opublikowano

hehe nie mowie w tej chwili ;) ale z takim ribem i troche lepszym eq to jak dobrze pojdzie na 50+ ubijesz ripera ;) [ gdzies widzialem jak ktos na 55 ubijal chyba ;] ]

a tak wgle ;p to jakie krolestwo grasz ? ;] . i czy zamawiasz troche yang z allegro ;p ? moze bym zagrał tam ninja ; d

na yt dzieci pisza omg znowu 35lvl i skile na p [ pewnie nigdy nie wbiły nawet 35lvl bo jak wbijaly 29 lvl to nie chcialo im sie meczyc na dzikusach -_- . a na dzikusach przeciez bo eq +3 ;] . ]

mógłbys mi wpisać ceny tych itemków ;p ? na endiuronie ;d ? i w jakim krolestwie grasz;p ?

maska kolcza 9

zbroja 1.5k / 2k dla ninji tak do 34lvl . [ mile widziany kd spida+3 uchyłki+3 / wita+4 ;p ]

ebo 8/9

srebrna9/ bransa 1k pz

buty naszyjnik 1k pz

jelon+9 sr 25+ kd +3 pod expa

kozy+9 um 8+ kd +3

pieciokatna+8/9

ku zasadzka / szybki atak / trujaca chmura .

@Edit a i jeszcze marmurki policfermi ;pp ;- )

masz jakas guild porzadna ? : >

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...