Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Aktualizacja Warrock!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA MAM PROBLEM Z AKTUALIZACJA GRY WAR ROCK. CZYTAŁEM WIELE TEMATÓW NA TEN TEMAT, ALE NIEZNALAZLEM ODPOWIEDZI.OTÓŻ GÓRNY PASEK W AKTUALIZACJI WAR ROCKA IDZIE DO 100% ZAŚ DOLNY STAJE NA 31%. CO MAM ZROBIĆ ŻEBYM MÓGŁ GRAC W WAR ROCKA. ODPOWIADAĆ NA TYM TEMACIE ALBO NA MOJE GG 3257819

Opublikowano

Wyłącz antywirusa. Jeśli nie pomoże wyłącz firewalla. Jeśli nie pomoże reinstall. Jeśli nie pomoże ściągnij warrocka jeszcze raz. Jeśli nie pomoże sformatuj komputer. Jeśli nie pomoże kup nowy komputer.

:D

wilk.png

Opublikowano

nieraz są lagi ... kiedyś też tak miałem xD ale jest jeszcze takie coś że masz przestawiony plik version.cfg i usuń jeden tabulator tam gdzie jest Launcher tak żeby ten znal "=" byl tak jak na dole . tylko nie przestawiaj reszty bo ci się nie pobierze :P

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher= 17

Updater = 33

Client = 40

Sub = 1

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

nieraz są lagi ... kiedyś też tak miałem xD ale jest jeszcze takie coś że masz przestawiony plik version.cfg i usuń jeden tabulator tam gdzie jest Launcher tak żeby ten znal "=" byl tak jak na dole . tylko nie przestawiaj reszty bo ci się nie pobierze :P

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher= 17

Updater = 33

Client = 40

Sub = 1

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

TO NIC NIE DA. Ja miałem to samo jest, musisz wyłączyć antywirusa i po wszystkim ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...