Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robienie Serwera Mclawl

Saturasmagwody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was żeby zrobic serwer najpierw jego potrzebujecie :D oto link do jego plików http://mclawl.tk/ potrzebujemy mysql to baza plików serwerowych [Ona będzie je przechowywała] Pomaga to Bo Zostają Tytuły i kolory oto link do pobrania http://www.mysql.com/

skoro juz masz to upewnij się że masz zew ip [Zewnętrzne] wejdz na strone www.twojeip.pl a następnie owtorz konsole Windows i wpisz IPconfig poruwnaj je jesli są takie same masz zew jesli nie wew :( Instalacaj serwera Włącz plik MClawl.exe czy cos takiego a następnie pojawi sie okienko w prawym górnym rogu masz napisane propeits kliknij to wyskoczy ci okienko i tam ustawiasz nazwe i motd [tytuł powitalny] nastepnie zamknij mclawl.exe owtorz folder propeits i w folderze znajdz server i prawie na samym dole jest Mysql options [czy jakoś tak] następnie zamein napis PASSWORD na hasło twoejgo mysql Dobra teraz odpal mclawl.exe na szarym tle pojawi sie link do twojego serwera I TO KONIEC!!!! :D

Przepraszam że nie używam za dużo znakow polskich i robiłem tem wątek u cioci na notebooku z windowsem 7 Pisałem na pamieć zapraszam do Komentowania!

Oraz Pozdrawiam was od cioci ;D

|------------------mpcubdeflection.png
Zbieram - !

Opublikowano

Szczerze to nawet nie chciało mi się tego czytać ale zaryzykowałem.Może by coś z tego poradnika wyszło gdybyś zrobił to starannie jakieś kolory,poprawił znaki interpunkcyjne i dodał ę,ą,ć i tak dalej.

To że robiłeś to na laptopie to nie oznacza że nie można zrobić tego porządnie.Jak na razie to zasługuje na minusa bo ogólnie nie kumaci ludzie nic by z tego nie zrozumieli,ale dam Ci szanse.Więc ogólnie dodaj jakieś screeny i zrób to jakoś ładniej.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...