Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem pobrałem clienta zarejstrowałem się itp. gdy pobrały mi się pliki zniknęło to okienko z pobieraniem plików [powinna się uruchomić gra] ale włącza się strona internetowa.

Wyłączyłem już stronę , włączam poraz kolejny i pobiera mi jakieś dwa plikiz HS i dalej włącza się stronka może mi ktoś pomóc z góry thx.

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Opublikowano

@UPpobrałem go i czy od nowa muszę instalować RF?.

upps47.jpg

Opublikowano

Nie, nie musisz, zainstaluj ten launcher i odpal, zaloguj się, zmień w prawym górnym rogu z North America na Europe, potem wybierz zakładkę Rumble Fighter z lewej strony i kliknij "Game start" w końcu ;

Opublikowano

ale jestem ślepy albo idiotą bo nie widz z lewej strony "game start"

upps47.jpg

Opublikowano

ale jestem ślepy albo idiotą bo nie widz z lewej strony "game start"

Możliwe - jak chuj po prawej tam gdzie jest okienko jest wielki duży przycisk "GAME START" poprawie kolege ze po prawej tam gdzie piszą aktualizacje i info po prawej ;f.

Opublikowano

Mi tam pisało "download now" więc teraz to pobieram i wtedy może będzie działać^^

upps47.jpg

Opublikowano

Może pobrałem amerykańską wersję? Za pierwszym razem też pobrałem amerykańską i miałem ten sam problem. później pobrałem EU oraz launcher i śmiga :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Klikasz w prawym górnym rogu z ameryka na europe i potem po lewej masz Rumble Fighter to klikasz na nazwe i wtedy po prawej na dole masz przycisk start game

kdq1pt.png

Opublikowano

co wy pierdolicie? ja mam ściągniętą wersję europejską i nie działa, pisze mi że mam ściągać -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||