Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim Programem Obrabiac Filmy?

matyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otoz mam dylemat filmy nagrywam przez program FRAPS a obrabiam windows movie makerem,lecz jakosc tych filmow mnie nie zadawala nie jest ona zbyt najlepsza :/ chcialbym aby jakosc moich filmow byla lada oraz zarazem zeby film po obrobce nie zajmowal duzo ze wzgledu na to iz bede pozniej wrzucal na youtube.Teraz moje pytania brzmia:

1.Znacie jakis dobry program do obrobki filmow?(najlepiej taki co takze scala filmy w jeden z mozliwoscia dodawania do audio mp3 w razie braku glosu na filmie)

2.Macie jakies dobre poradniki jak obrobic film do najlepszej wyswietlanej jakosci na youtube?

3.W niektorych filmikach widzialem fajne efekty macie moze jakies poradniki jak dodac do filmu rozne efekty?

4.Do jakich formatow obrobic film aby jakosc wyswietlania na youtube byla wysoka?

Posluze sie teraz kilkoma filmikami ktore sa przerobione wlasnie w taki sposob jakim ja chce przerabiac:

Te filmiki sa naprawde na poziomie i bardzo mi zalezy zeby moc samemu takie zrobic.Bardzo prosze o pomoc! podawajcie prosze linki do poradnikow,do programow a na pewno poleci r+!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Video capture settings-30 FPS

Half-size

Sound Capture Setings-Record Win7 sound i Stereo

FPS

Benchmark Settings

FPS i MinMaxAvg

I prosze nie dublowac postow bo SPAM sie robi :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/180803-tutorial-filmy-hd-w-windows-movie-maker/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...