Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Download] New Dmg By Wróciłem

Wróciłem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Przedstawiam wam mojego nowego DMG, który ułatwi grę na polskim globalu Mein2!

FUNKCJĘ CHEATA

DMG na skille (nie działa na PLu)

DMG na broń z buta

DMG na broń z konia

Nie odpychanie mobów z buta

Nie odpychanie mobów z konia

*Zamiana animacji uderzenia*

Zamiana animacji uderzania polega na tym, że:

WOJOWNIK

- z broni oburęcznej uderzamy jak z jednoręcznej -

- z broni jednoręcznej na koniu uderzamy tak szybko jak z oburęcznej -

SURA

- tutaj nie było zmian, dlatego iż sura uderza tylko jednym typem broni -

NINJA

- z broni jednoręcznej uderzamy jak ze sztyletów -

- z sztyletów na koniu uderzamy jak z broni jednoręcznej -

SZAMAN

- z wachlarzy na koniu uderzamy jak z dzwonka -

DOWNLOAD

Pliki do podmienienia w folderze pack

http://hotfile.com/dl/106320783/0cf545b/DMG_Change_Weapon_By_Wrocilem.rar.html

Pliki do ręcznego podmienienia w rozpakowanych PC

http://hotfile.com/dl/106302384/69ba259/DMG_Change_Weapon_By_Wrocilem%28Zrob_To_Sam%29.rar.html

Metin musi być storrentowany i zaktualizowany, HS ze strony metin2mod.tk.

Do cheata zainspirował mnie gadus987, był on też beta testerem.

napisc.png

Opublikowano

przyda sie;] szczerze mowiac dla mnie szacun by takie cos zrobic;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

@up

w 3 dni bez spamu mozna naprawde dużo postów nabic . i jezeli mozna sie sugerowac nickiem mial inne konto ale poszdł ban i zrobił

@zeby offtopu nie bylo

zassane działa full lux kopara

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Sry za spam , kompa zlagowało :/

Masz coś do mnie ? To powiec mi to prosto w twarz Śmieciu . !

Opublikowano

a jest jakies ryzyko na bana ?

jeju.. jak używasz mh/sh i tego oto Cheatu to napewno jest ryzyko na bana!. Ale nie jestem pewny.. bo nasi gm'owie są leniwi!

;p

Opublikowano

Mi nie działa. Ściągnąłem hs od kamera podmieniłem klient kamera też wgrany i jak włączam metka to mam że zła wersja pliku Index. Jak zmienie nazwe cheat_pc2.epk na pc2.epk i tak wszystkie to mam napisane że pc2.epk ma złą wersję. Proszę o pomoc ^^.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

MrPacio - te pliki masz wrzucić do folderu pack i włączyć metina obejściem ! Nic nie kombinować. Index jest odpowiednio zmodyfikowany, żeby nie wywalało błędu o złych pc. Moim kolegom nie działa na modzie, może w tym tkwi problem.

napisc.png

Opublikowano

ej mam maly problem sciognolem ten hs z metin2mod.tk wlozylem idenx i te cheat do packa ( nic nie zmieniałem ) wrzucilem metin2client.exe i wysakuje nieprawidłowa wersja pack/root pls help metin jest bez moda spachowalem go i nadal wysakuje błąd

Opublikowano

ej mam maly problem sciognolem ten hs z metin2mod.tk wlozylem idenx i te cheat do packa ( nic nie zmieniałem ) wrzucilem metin2client.exe i wysakuje nieprawidłowa wersja pack/root pls help

Opublikowano

ej mam maly problem sciognolem ten hs z metin2mod.tk wlozylem idenx i te cheat do packa ( nic nie zmieniałem ) wrzucilem metin2client.exe i wysakuje nieprawidłowa wersja pack/root pls help

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...