Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto - Ktoś Się Loguje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś miałem problem..Grałem i w pewnym momencie "disconnected". Loguje się znowu, i pisze mi "You are logged in another location. [...]". Nie mogłem wtedy grać, bo co chwile to było, zmieniłem passy, i przestało. Było to ze 2 tyg. temu. A dzisiaj znowu to samo. Moje pytanie - ktoś się loguje? kto? jak? chcę wiedzieć - mam się obawiać czy to zwykły błąd, może keylogger czy coś..chociaż nie znalazłem żadnego..;/

Opublikowano

Czasami też tak mam :P poczekasz chwilkę i przechodzi nikt ci się nie loguje to jest po prostu błąd Nexon 10 minut poczekasz albo 2 raz się logujesz i już.

Mi czasami w grze to wyskakuje Error, np nie miałem listy kontaktów i takie tam , nie ma co się obawiać ^^

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

DAJ MINUSA (-) BO JAK NIE... ??

Opublikowano

Powiem ci jedno sprawa jest powazna bo to napewno nie jakis facet co zgaduje albo robi se jaja to napewno jakis dobry keylogger ktory odczytuje twoje wszystkie ruchy na klawiaturze ! A niby skąd to wiem ? pytanie retoryczne/ Bo kiedys sciagalem rozne pliki do edycji windowsa i tam byly packi a w srodku jakies dziwnie pliki po 60 mb. noi wchodze nastepnego dnia na nk a tu inne zdjecia powstawiane i wg. wchodze w moj komputer i Program Files 2 ( lol )

także chlopie.

Sa 2 opcje wyjaśniające:

- jakis kumpel zna twoje passy ( powiedzales mu )

- Ktos zna ciebie i zgaduje załuzmy ze dla nery

- jakis key dobrej roboty przez jakiegos hackera! wiec lepiej formata zrob albo pożądnie przeskanuj anty virusem ( polecam Panda/Nod32 bo avast to szajs!)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

no to rozumiem takie coś ,,You are sgined on another computer. Now disconnecting" ale to właśnie mi tak co chwile..nie zdąże dojść dalej niż do 10 rundy na bl..;/

@up: właśnie nad keyloggerem się zastanawiam..

Oznacza to iż jesteś zalogowany na innym komputerze .

Jeżeli nikomu nie dawałeś passów to keylogger.

Polecam w jak najszybszym tempie zrobić formata

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

Up omek przeciez ja mu powiedzialem to po co powtarzasz tylko spamisz -.-

///nie czytałem twoich postów .

Kolejnym, razem na pw bo wyrwiesz 5%

omekpall

//Enzil

Masz szczęście, że omek już ustosunkował się do tej odpowiedzi, bo ja bym nie był taki łaskawy.

Jeżeli masz zastrzeżenia to piszesz na PW. Takie wiadomości jak ta są spamem.

Edytowane przez Enzil

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

@ UP = nie pouczaj moda

@ Temat = nic się nie bój, też tak mam jak mi się np. CA scrashuje i chce szybko wbić, to jest normalne, postacie w CA się odświeżają co kilka minut, więc może poprostu za szybko chciałeś wbić xD

Opublikowano

Aha co do skana kompa nie polecam całkowicie Avasta bo tym to nawet drzew nie znajdziesz.

Polecam Avire .

Antywirus znajdujący się w top 10 Komputer Świat

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...