Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Podział Via Www Transformice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zrobić podział gry Transformice.

W tej o to grze chodzisz myszką i przechodzisz różne poziomy ( myszka tzn. zwierzęciem a nie urządzeniem elektronicznym ).

Możesz kupować różne czapeczki albo ozdoby dla naszej myszki.

Ta gra na prawdę wciąga ;)

PS.Jakby był stworzony ten dział oczywiście bym go pilnował ;D <3

PS2.Sory za byka w temacie :D

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

PS.Jakby był stworzony ten dział oczywiście bym go pilnował ;D <3

Nie można być modem jednego działu (sub forum). I jak na razie nei widzę potrzeby zakładania działu dla tej gry bo nikt nawet o niej nie założył żadnego tematu... Bardziej bym się zastanawiał czy nie zrobić sub fora Gladiatus... Ja jestem na nie, ale to nie ja decyduje.

Pozdr.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Legenda
Opublikowano

Nie można być modem jednego działu (sub forum). I jak na razie nei widzę potrzeby zakładania działu dla tej gry bo nikt nawet o niej nie założył żadnego tematu... Bardziej bym się zastanawiał czy nie zrobić sub fora Gladiatus... Ja jestem na nie, ale to nie ja decyduje.

Pozdr.

Nie!?

A to czemu ja mam KidMod'a w TrackMania?

I WoW'ie ofc...

Opublikowano
I jak na razie nei widzę potrzeby zakładania działu dla tej gry bo nikt nawet o niej nie założył żadnego tematu...

krycha

Właśnie po to trzeba stworzyć dział za zgodą teamu, by poznawać gry/ę :)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Ale zobacz na Gladiatusa. O nim jest dużo a nawet bym powiedział, że bardzo dużo tut'ów, pytań a team nie założył działu Gladiatus a również powinien być założony. Ja już więcej nie spamuje bo nie chce warna ^^ Jbc Ci będę odpisywał na pw.

Sayo.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A są do niej jakieś cheaty? Jeżeli nie to odpada, poradnik z tego co pamiętam jest jeden w Internecie, więcej do tej gry nie trzeba(kiedyś sam trochę grałem). A jeżeli ma powstać dział dla jednego, dwóch tematów to jestem na nie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...