Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Account Banned/Unbanned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dostalem bana na konto do gry combat arms gdzie mialem spory lvl i 6 permow za hacki do WarRocka. I mam pytanie czy kiedykolwiek NEXON odbanowal jakiekolwiek KONTO? czy to jest wgl mozliwe? Staram sie teraz udowodnic ze to nie byly hacki do combat arms.

Prosze o pomoc. Jesli masz napisac glupoty niedotyczace tematu tylko opini na temat mojego hakowania to nie pisz, nie spamuj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Taki podobny temat juz był wystarczy spojrzeć.

Oto temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/300782-pomoc/

Mam nadzieje ze rozwikła twoje pytanie.

A jak chcesz napisać do nexona to bardzo dlugo trwa otczytanie twojej pośby ponieważ mnostwo ludzi ma pytania do nexona (na stronie nexoneu.com można napisać w zakladce customer support pytania dotyczące twojego pytania)

Pozdro

Opublikowano

Mowilem cos na temat spamu twoj komentarz to czysty spam moze i byl "podobny" temat ale on jest tylko podobny i nie ma nic wspolnego. Ja nie pytam o to jak odbanowac konto tylko czy kiedykolwiek nexon odbanowal jakies konto. Moglbys czytac ze zrozumieniem i nie spamowac bo ja potrzebuje tylko waznych informacji a nie spamu. Prosze was nie spamujcie jak nie macie informacji na moje pytanie.

Opublikowano

Obydwoje spamujecie...

Napisz do Supprotu - odpiszą do 14 następnego dnia...

Dowiedz się za co masz bana (nie sądzę że za WarRock hack)... Może Mody? Moze Glitche?

Jak powiesz szczerze za co masz bana to postaram się pomóc.

Jak za GameLogi to masz szanse na UB - czemu? Są teraz straszne lagi i jak Cię np. w niebo wyniosło czy pod ziemie to GL to załapał i bana dał. Ale są teraz lagi i bugi więc może UB by było.

Opublikowano

Obydwoje spamujecie...

Napisz do Supprotu - odpiszą do 14 następnego dnia...

Dowiedz się za co masz bana (nie sądzę że za WarRock hack)... Może Mody? Moze Glitche?

Jak powiesz szczerze za co masz bana to postaram się pomóc.

Jak za GameLogi to masz szanse na UB - czemu? Są teraz straszne lagi i jak Cię np. w niebo wyniosło czy pod ziemie to GL to załapał i bana dał. Ale są teraz lagi i bugi więc może UB by było.

wiem za co dostalem bana dostalem juz odpowiedzi nie jestem nowy wiem jak sie skontaktowac itp... dostalem za haka do warrocka dali mi do niego sciezke i wgl to wszystko wiem.

poprostu chce sie dowiedziec czy kiedykolwiek nexon odbanowal jakies konto czy to wgl mozliwe bo nie wiem czy starac sie o te konto czy dac sobie siana.

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=325389

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=325300

Opublikowano

Miałeś hacki na kompie dostałeś uczciwie bana .

Na unbana nie masz szans liczyć

no sorry nie zlamalem regulaminu nexona nigdy nie hakowalem i nie mialem hakow do combat arms rownie dobrze moglbym expic na fish bocie w metina i tez bym dostal bana? pomysl troche.

dalej nie dostalem odpowiedzi na pytanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...