Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalika Case - Co Wam Droplo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w Temacie jak ktos z was otwieral Kalika Case wiadomo teraz jest o 75% taniej to co wam wylecialo? w tym temacie mozecie dawac filmiki/ ss wiec prosilbym moda o niezamykanie :)

Ja osobiscie kupilem jedna i zobaczcie co wylecialo :)

Moj Filmik:

A tu znalazlem jak jeden koles otwiera 15x Kalika Case :P

-Ushio.png
Opublikowano

Elo ladna postac ale mam jedno pytanko :

Kiedy dostaniemy nagrode za medale bo ja juz mam 3 k archimeves i chyba dostane kalika case no nie?

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Tak dostaniesz kalika case zobacz sobie tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/248889-eventy/ tu są wszystkie medale za które można dostać jakąś nagrodę i obok są napisane daty ciężko sprawdzić ??? chyba nie @Edit a i jeszcze coś Saint fajne żeczy Ci wypadły i nie mogę się doczekać kiedy dostane kalika za punkty bo tak to nie chce mi się zużywać kasy ;p

Opublikowano

Temat nic nie wnoszący do dziłu. Beznadziejny sposób na nabijanie postów. Ale na prośbę autora narazie nie zamknę, poczekam do wieczora i wtedy zkontroluje co tu się dzije.

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

:O Recon Vest 90 dni? Jaki fart.

Ja nie mam filmików i screenów, bo mi nic takiego nie dropło:

-M4A1 Sopmod 7D

-Claymore 1D

-Rocco 1D

-Boonie Hat 7D

-Weapon Renewal Kit x1

Przedłużyło M4A1 Sopmod'a o 3 dni.

Nic specjalnego.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Temat nic nie wnoszący do dziłu. Beznadziejny sposób na nabijanie postów. Ale na prośbę autora narazie nie zamknę, poczekam do wieczora i wtedy zkontroluje co tu się dzije.

Nie powinno być później lecz teraz .

Temat nic nie wnoszący do działu .

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...