Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Masz Bana ? Nie Wiesz Na Ile ? Sprawdź!

kideek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W związku z dużą ilością pytań "zostawiłem na opk, na ile ban", ten mini-poradnik rozwiąże wasze wątpliwości...

1. Bany za hacki są na stałe (permanent).

2. Za wklejanie broni ban na stałe (permanent)

3. Za podszywanie się za Admina dostajemy bana na 15 dni.

3. Gdy zostawiamy swoje konto na roomie OPK (tzn. mapa Harbor Ida lub inna na CQC), dostajemy bana na 15 dni.

4. Kolejny ban za AFK na roomie OPK też jest na 15 dni.

5. Dopiero za 3 razem gdy afk'ujemy na OPK, ban zostaje na stałe (permanent)

Ja jeszcze właśnie dostałem bana na 15 za bycie masterem na mapie Harbor Ida, gdy napisałem do nich ticket'a odpisali mi że dostałem bana za pomaganie opk'erowi.

Dziękuje za uwagę!

Pozdrawiam ^^

Opublikowano

No napewno sie przyda + w piatek podobno polecialo 191 banow to wielu będzie chcialo wiedziec za co i na ile ;p admini szaleją ale to dobrze przynajmniej ty hackow nie będzie tyle... tylko czasami ktos nieslusznie oberwie ;p

Opublikowano

Tylko jest jeden wątek ja nie grałem tydzien w warrocka wchodzę wczoraj a ty pisze ze moje konto zostało zbanowale a miałem 48 lvl i 150 dni silvera.....

1160103682.png 34747311.png
Opublikowano

ale nikt nie jest taki glupi bo moze zalorzyc nowe konto :)xD

No chyba, ża dadzą bana na IP to coś innego :D

10 post [jest]

15 post [jest]

20 post [jest]

25 post [jest]

50 post [jest]

100 post [jest]

125 post [jest]

150 post [jest]

200 post [x]

300 post [x]

500 post [x]

1000 post [x]

Opublikowano
Bo sam to odczułem, wszystkie te 3 etapy, zresztą moi kumple też... Więc się głupio nie pytaj.

Czy to jest głupie pytanie?

@Edit; Ciekawe czy na nowe konto dostane bana bo od rana siedze na ffa opk.

icon_ban.gif
Opublikowano
Nawet ładny tut, tylko mógłbyś go troszkę pokolorować (dodać troszkę kolorków) i był by git

Z ppewnoscią nie same kolorki bo jak ktos wali na różowo czerwono i niebiesko to nie dosyc ze jebie po oczach, to zniechęca i nie fajnie wygląda...

Zmień czcionke i wielkosć, troche kolorów (nie jaskrawych!) i będzie spoko.

Z resztą to raczej jest taki minitut... ale łap + bo przydatne.

Spróbuj dodać jeszcze pare kwestii banów i będzie zajebiscie ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@madmike666

Właśnie o to mi chodziło, a nie że każde na inny kolor..... Myślałem, że będziecie wiedzieli o co chodzi... :)

Opublikowano

Mogę wiedzieć z skąd masz te informację ?? Bo moim zdaniem są nieprawdziwe i mogłeś je sobie zmyśleć... Więc chciałbym jakiś link na temat tych informacji .

Opublikowano

Woo.. ale lista -_- jakbyś bardziej z premedydacja i z ambitnościa do listy banów to byś znalazł ty dałeś 1/8 tego :X i niektóre źle nawet bo za afk na roomie nie ma bana tylko delvl ekhm..

Opublikowano

Gówno prawda! Proszę o to co mi napisali, gdy afkowałem:

Greetings (mój nick),

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. The account (mój nick) has been found "Powerlevelling" on "2011-02-01" at "11:53 AM" (GMT) in "International". As a result, this account has been temporarily suspended for "15 DAYS". Please attempt to log into the account after the suspension has ended. Should you find you are unable to log in after the end of your suspension date, please submit a new ticket with this information and we will review the account and take the appropriate action.

We do urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://warrock.gamersfirst.com./policies.php#) to familiarize yourself with what is and is not acceptable. Please be advised that continued failure to adhere to our policies may result in a permanent account closure.

Regards,

Gwen

War Rock Customer Support Team

www.gamersfirst.com/warrock

www.gamersfirst.com

Paypal Payments Accepted Through Playspan Worldwide! Click Here!

Having Trouble Using Paypal? Click Here!

Click here to earn FREE G1 Credits!

Taka moja mała rada:

Jak sie k*** nie znasz to się nie wypowiadaj :)

Opublikowano

ale zapomniałeś o zmmienianiu textur broni ale chwilka za zmienianie textur jest chyba ALE NIE JESTEM PEWIEN! perma :D dlvele wycofali napisał co doświadczył i mógł raczej prawie nikt nie zna za co wszystkie bany oprócz gaazda`y :DD

Opublikowano

@up

Eh..

wiem co mówię

miałęm 67 lvl chciałem dobić 68 na power lvl i bach delvl potem od nwoa chciałem ban na 15 więc ty.. zamknij się ok ?

1. DELVL

2. 15 DNI BANNED

3 PERM

wymieniłeś 3 razy mniej lecz co jak co ale nick to masz super :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...