Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cala Prawda O Evonis, Nie Zamykac

Vanq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witam. Chciałem was przeprosić za to, że piszę ten temat dopiero teraz. Niestety miałem 3 tygodniowy nieplanowany pobyt w szpitalu, miało to trafić wcześniej na MPC, ale miałem bana.

W czym rzecz? Chodzi o podstępny plan Merkona, ktory dostałem w swoje łapki. Ahhhh te groźby Merkona na gg bezcenne:)

Jeśli checie się bardziej w to zagłębić tutaj macie lekturke:

Informacje z forum evonis'u okolo 28 stycznia, jak widzieliśmy nie długo po planowanej dacie zamknięcia serwer upadł. Mimo ciągłych osobistych zapewnień Merkona:

Evonis będzie stał dopóki drugi serwer nie będzie gotow, czyli z jakies 2 miesiące

Jeszcze raz przepraszam, że publikuję to dopiero dzisiaj.

Witajcie. Z góry mówię, że jest to plan awaryjny i wykorzystamy go tylko w przypadku jeśli do 30-31 nie zagra u nas jakieś tysiąc osób. Przejdę od razu do sedna sprawy. EvoniS nam nieco nie wyszedł mimo, że to wspaniały server zarobił na strasznie złą opinie, mało osób u nas gra i nie da się tego odwrócić. Ja z doświadczenia wiem, że jesli server jest skreślony na początku to później nikt na nim nie zagra, taka prawda. No więc, z tego też powodu wpadłem na pewien pomysł. EvoniS już działa, ok, ale to nic nie da. Trzeba zrobić całkowicie nowy server, pod inną nazwą, z innym teamem. Mam tu na mysli zminę nazwy, zmianę nicków całego teamu, grafiki na serverze itd. Nowy server byłby 100x bardziej dopracowany. Powiem wam szczerze - tego wydaliśmy na szybko, byle było. Ten nowy, nazwy jeszcze nie mam, byłby całkiem inny! Ja nabrałem jakieś doświadczenie robiąc EvoniS'a, wiem czego graczom brakuje itd. To wszystko można zrobić w nowym serverze! Pliki będą te same, można np. wymyślić jakąś bajeczke, ze je kupiliśmy czy coś. Napiszemy, że server ma tylko questy servera EvoniS, gdyż są naprawdę nie złe. Całą reszte zmienimy. Stronę, reszte grafiki itd. Poprawimy nawet te najmniejsze drobnostki, wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Kiedy będziemy pracować nad serverem, EvoniS będzie działał - zapewne mało kto będzie grał, ale "jakieś" pieniążki na utrzymanie maszyny będą. Pracę powinny nam zająć jakiś... mieisąc? Niespełny. O serverze powiemy najwczesniej 24h przed startem, kiedy wszystko będzie gotowe. Najpierw wydamy czterodniową bete żeby mogli się przekonać jakie nowości można u nas znaleźć i zobaczyć! Czekam na wasze propozycje, na nazwę itd oraz pomysły dot. tego planu.

A więc zły Merkona chciał nas oszukać?

Pozdrawiam Vanq

Schitti Napisał :

Temat nie ma sensu, serwer nie działa, a te oszczerstwa nie mają żadnych argumentów.

Zamykam kolejną bezsensowną, wyimaginowaną i nieuargumentowaną dyskusje o niczym.

Z tym sie nie zgodze... Temat ma sens! Po to go napisałem aby każdy się dowiedział jakie były plany Merkona, Schitti o jakich oszczerstwach mówisz na wszystko są dowody:) Mówisz że nei mam argumentów? A ten temat co wyżej wkleiłem jest prosto z forum evonis.net z działu dla administracji więc? Wyimaginowaną? Nieargumentowaną? Nic nie jest zmyślone na wszystko jest argument, więc nie ma sensu żebyś to zamykał.

Chcę aby użytkownicy dowiedzili się o tym planie, skoro zamykasz kryjesz Merkona, pewnie dlatego napisales ze zmienil zdanie zeby go kryc:)

Opublikowano

Serwer już dawno leży, a Merkon starcił posadę, więc nie rozumiem po co ktoś miałby go kryć.

Również uważam, że zakładanie tematów takich jak ten mija się z celem, bo skoro serwer już nie działa?

Założę się, że gdyby zostawić ten temat to były by tu same obelgi i wulgaryzmy.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...