Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu przechodzę do problemu. Moja sprawa polega na tym ze, pobrałem clienta z strony www.cabalonline.com oczywiscie pobieralo mi sie z 6h :) Mniejsza o to, nastepnie pboralem jakis uploadzik sam nie wiem co to jest pobieralo mi sie 40 min. Nastepnie przeszlem w rozczarowanie...Uruchamiam plik " Cabal Online (Europe)" Dobra włącza sie.... w tym okienku na dolnej stronie jest napsiane "Download" i "Progres" dobra maja byc pobrane pliki 1/3 rozumiem to. Laduje sie pobierze sie z 60-80% i klapa, zacina sie....Raz nawety doszło do 2/3 i przy 95% mi wyskoczył błąd by restartowac system windows. Nie rozumiem co tutaj trzeba zrobic w tym wypadku. Odinstalowywalem i zainstalowywalem cabala 2 razy i nic ciagle to samo? Czy by to wina internetu? Gdy nie moze załapać netu wyskakuje takie cos....

http://img97.imageshack.us/i/aaaaaaaaaaaaaffffffffff.png/

A gdy załapie neta wyskakuje cos takiego i moge czekac w nieskonczonosc. Albo naladuje sie do 80% albo dojdzie do 2/3 patcha i sie zatnie....

http://img541.imageshack.us/i/kkraksa.png/

Pomoże ktos z tym problemem bedzie plusik?

Opublikowano

Ściągnij z gamershell, i pobierz patcha z forum. Jeżeli chcesz szybciej ściągać, a nie czekać 5h lub 6h, ściągnij sobie program, nazwa Flash Get.

Download :

To jest ukryta treść, proszę

Skanu nie muszę dawać, sam używam. Ten program ściąga full transferem.

Kappa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...