Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karos Online !

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Postanowiłem zagrać w grę Karos Online, która według mnie jest jedną z najlepszych darmowych gier pod względem graficznym.

Gra to coś w stylu Silkroad lub Last Chaos, czyli Gra MMORPG Online.

Niestety, gra jedynie w języki angielskim, lecz razem na pewno nam się uda ją rozgryźć :D

Linki potrzebne do gry,

Strona główna

http://www.karosgame.com/news/notices.nhn

http://member.karosgame.com/register.nhn

, darmowa oczywiście

Download

Musicie się zalogować i kliknąć w duży złoty napis FREE DOWNLOAD

Rankingu

Wydaje mi się że nie ma.

Forum

http://www.karosgame.com/forum/home.nhn

Filmik, pokazujący grę na początku

http://www.youtube.com/watch?v=kjcc4yrDx9A

Polska strona, na której dowiecie się coś więcej o grze

http://www.karosonline.com.pl/

Ja już w gierkę gram, naprawdę fajna. Jest bardzo dużo misji, wprost biegasz od misji do misji i expisz przy okazji :D Jest "chyba" jeden kraj, w którym każdy zaczyna od początku gry. Grafika jest bardzo dobra, jak na 1gb klienta :)

Misję są po angielsku jak każdy z NPC itd., lecz przy misji nad głową mamy podane gdzie biec, np. do jakiego NPC, lub gdzie znajdują się dane stwory z których musimy dropnąć dany przedmiot lub po prostu je zabić ;]

Gramy na świecie numer 2, czyli po 1 :D

Postać jaką gram to Blade, czy jakoś :P

Lista naszej Paczki :

Lancer

MisSsiek

Jeżeli możesz, dodaj do swojej sygnaturki taki wpis :

[size="1"][font="Century Gothic"][color="#FFFFFF"]Zapraszam do gry na Karos Online ! Więcej info w Tym temacie.[/color][/font][/size]

Serdecznie Zapraszam i Pozdrawiam !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Koduj linki...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Spoko gra nawet;]

Mozliwe ze sporobuje pograc w ta gre,

z angielskim zbytnio problemu bym nie mial, wiec to juz w jakims sensie + ^^

Pozdrawiam!

P.S Gra jest strasznie podobna do metka, przynajmniej moim zdaniem...

Opublikowano

@up

Strasznie podobna nie jest, ma coś w tych klimatach, lecz przy tym Metin to dno (dla mnie).

Chcesz aby wpisać cię na listę paczki ??

A ilu ludzi juz masz wpisanych?

Sprobowac nie zaszkodzi moze zagram moze nie;p

P.S No ale jak mowisz ze metin to dno przy tej grze to chyba sprobuje, dam Ci odp. jutro/po jutrze jak wbije w ten temat;p

@edit

Aha u gory pisze

lista naszej paczki, i tylko Ty jestes;p

Dobra zagram, co mi tam;]

...zaraz zaczne sciagac clienta...

@edit Sciagne jak mi przyjdzie potwierdzenie na maila;p

@znowu edit xD

Mam juz konto i clienta zaczalem juz sciagac, bede mial za ok. 20min.

Moze jeszcze dzisiaj sprawdze gierke;]

Jak nie to jutro:P

-Kim grasz? (jaka postacia;p)

Pozdrawiam MisSsieK!

@Dobra to juz na 99,9% ostatni edit xD

Ostatnie pytanie

Na jakim swiecie grasz?

Jesli podales to info. gdzies to sry nie doczytalem..

Ale juz mi wszystko dziala, mogr grac tylko powiedz jaki swiat;]

Mam nadzieje ze sie polapiesz w tym wszystkim xD Sry;p

Opublikowano

No już ci Misiek napisałem w głównym poście, jaki serwer, kim gram, wy też napiszcie jaką postacią gracie :D

Ostatnia literka 'k' tez jest duza;p Ale to tylko szczegol;p

Dobra to ja gram na S2 i gram Bladerem, ogolnie gra fajna nawet tylko jeszcze trzeba dobrze zaczaic xD

Lancer a jak jakiegos nowego questa dostajesz to Ci sie ta strzalka wyswietla czy nic, i sam musisz isc?

BO nie wiem dropia mi jakies gowna i nie wiem co z nimi zrobic, na nie ktorych tylko pisze ze mam je selnac a reszta to nie wiem;/

@Ok juz wiem wszystko co do itemkow teraz tylko z tymi misjami jeszcze nie wiem ale mam andzieje ze zaraz sie sam dowiem:D

@Z misjami juz chyab tez wiem, jak mam nowa pojawia sie wykrzyknik nad glowa NPC a czy nie pojawia sie strzalka lub jakis pkt na mapce zeby bylo latwiej?:P

@Tylko jedno jest dzwine..

Jak dojde do 100% expa to nie mam lv up, musze to robic chyba 2 zeby miec lv up O_o

Czyli wbijam 200% zeby miec lv up? LOL!

@HA! Juz wiem u gory w prawym rogu kolo mapki jest taki przycisk i jak go klikne to mi sie pokazuje czy dany NPC ma questa dla mnie czy nie;]

@edit Kurde.. ZNowu mam problem;/

Jak zrobic zeby wszystkie questy byly pokazane po lewej stronie ekranu? Noi zeby mozna bylo zaznaczyc ktorego questa chce sie robic teraz? (ze cie strzalka do niego prowadzi)

Bo mialem tak ale teraz zniklo i nie wiem jak to znowu zrobic;/

Prosze o pomoc! Thx!

Opublikowano

Dobra no to tak:

Mam problem z:

-Co trzeba zrobic zeby skonczyc misje z lowieniem tej zlotej ryby? Mam 40 iles pkt., na wedce i zlota rybke w eq ale nigdzie nie moge jej oddac..;/ Moze musze wbic 100pkt na wedce?

To chyba na tyle prosilbym o szybka pomoc, z gory dzieki!

@edit

Szkoda ze tego tematu nikt nie przeglada;/

Tylko ja i czasem Lancer...

Widac ze dla ludzi metin to caaaaly swiat... No trudno;/

Moze sobie jakos sam poradze ale watpie...

Opublikowano

No i niestety :/

Wczoraj musiałem zrobić formata kompa, nie zdążyłem nawet nagrać wszystkich gierek itd., a w tym Karos Online :[

Gra jest świetna, lecz w najbliższym czasie nie mam w ogóle czasu na ściąganie tej gry i nie wiem czy nie będę musiał porzucić gry razem z tobą Misssiek :(

Jakiś yebany wirus mi wskoczył i brat nie pozwolił mi kopiować tych gierek, bo tacie potrzebny był na duch komputer ( nie musicie wiedzieć po co, nie będziecie nawet wiedzieli o co kaman )...

Postaram się od kogoś skołować instalkę, ale nic nie obiecuje :/

fb.com/myrodj

Opublikowano

No i niestety :/

Wczoraj musiałem zrobić formata kompa, nie zdążyłem nawet nagrać wszystkich gierek itd., a w tym Karos Online :[

Gra jest świetna, lecz w najbliższym czasie nie mam w ogóle czasu na ściąganie tej gry i nie wiem czy nie będę musiał porzucić gry razem z tobą Misssiek :(

Jakiś yebany wirus mi wskoczył i brat nie pozwolił mi kopiować tych gierek, bo tacie potrzebny był na duch komputer ( nie musicie wiedzieć po co, nie będziecie nawet wiedzieli o co kaman )...

Postaram się od kogoś skołować instalkę, ale nic nie obiecuje :/

Spoko rozumiem, nie tlumacz sie ;)

Tylko jak mozesz to powiedz co musze zrobic w tej misji ze zlowieniem tej zlotej ryby...

Bo zlowilem ja mam ja w eq i nic.. Dalej pisze ze mam zlowic ja;/

A wtedy an wedce mialem 40kilka pkt;/

Moze musze wbic 100pkt?

A i jeszcze jedno, dlaczego nie moge uzywac skila, tego ktory daje na 1 pkt +1sily?? O_o

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...