Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dość Nietypowa Prośba...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam drodzy userzy do was prośbę dość nietypową...

Skasowałem pewnej dzieczynie ponad 700 zdjęć justyny bimber na telefonie i musze teraz zgrac jakieś... Potrzebuję jeszcze 600 pomożecie mi?

Za pomoc będzie + i 5

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

dobrze że jej to skasowałeś :D

a w tej sprawie ci nie pomogę bo jak pisze jego nazwisko w google to mi się komputer wyłącza, ponieważ mój komputer ma własne zasady i mi kiedyś powiedział że się już nigdy nie włączy jak pobiorę zdjęcie, filmik czy piosenke z nim

Nie mogę pomóc sorki

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Wchodzę nago do kościoła krzycząc chwalmy Pana

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

Przecież sam dasz radę, i dokładnie jak up komp mi się wiesza, wpisz w google imie i nazwisko tego pedobeara i Ci się miliony zdjęć wyświetli.

25qpzwi.png

Opublikowano

mam drodzy userzy do was prośbę dość nietypową...

Skasowałem pewnej dzieczynie ponad 700 zdjęć justyny bimber na telefonie i musze teraz zgrac jakieś... Potrzebuję jeszcze 600 pomożecie mi?

Za pomoc będzie + i 5

Jakim cudem jest możliwe posiadanie takiej ilości zdjęć tego czegoś ?

To chore zamiast szukać zdjęć wyślij ją do specjalisty może nie jest za późno na ratunek

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ilości tych zdjęć sam nie jestem w stanie ogarnąć... a te 700 zdjęć to była tylko połowa ;/

Mój komputer odmawia posłuszeństwa po 100 zdjęciach prosze pomocy! ;<

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Czy będziesz miał poważne kłopoty jeśli owa dziewczyna zauważy brak tych fotek ? Jeżeli nie olej

Chyba nie zrozumiałeś : Czy będziesz miał przejebane jeśli tego nie zrobisz ? Ktoś cie pobije, ze szkoły cie wyrzucą ,dostaniesz szlaban na wszystko do 18,zabiją cię fanki biebera ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

jej matka chciała iść na policję, ale ugadałem ją i powiedziałem że zgram je..

Właśnie w tym problem, że zauważyła i mam zgrac jej te 700 fotek właściwie to 600 bo 100 już mam.

Pomożecie mi? ;<

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

jej matka chciała iść na policję, ale ugadałem ją i powiedziałem że zgram je..

hahaha i co pały by ci za to zrobiły, znam życie to by cię jeszcze pochwalili i jakąś nagrodę dali

a ją to do psychiatryka i matke też ja piepsze i powiedz całej ich rodzince że ja mówie niech się ogarną

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!-Wklej to na swoja Sygnature

Po czym rzucam na tace odbezpieczony granat. WSRH W CAŁEJ POLSCE. POZDRO DLA KUMATYCH

Opublikowano

Chciałbym usłyszeć zarzuty. Hahahahahaha.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

lol na policje? moja własna babcia chciała do szkoły mojej dzwonić żeby mnie wywalili bo kuzynce konto zajebałem w metinie z 7 lvlem (wbijała go miesiąc)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jeśli chcecie pomóc (napisać posta) to piszcie na temat i albo pomóżcie userowi, albo dajcie podpowiedź co może zrobić.

Za kolejne offtopowe posty jakie widzę wyżej, będę dawał warby.

btw. Jestem pewien, że taki temat gdzieś już widziałem ;]

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jeżeli płaciła za te zdjęcia to jednakowoż coś mogliby wynaleść ale dobra wyobraźmy sobie sytuacje : (M-matka G-gliniarz)

M Panie funkcjonariuszu przychodzę na komendę celem zgłoszenia przestępstwa wymierzonego w moją córkę

G Proszę spokojnie spokojnie opowiedzieć co się stało

M No bo był taki jeden chłopak z którym córka się kumplowała no i on no ten

G No proszę powiedzieć

M No on skasował mojej córce zdjęcia justina biebera z telefonu

G Buahahahahaha tzn chciałem powiedzieć że to nie jest przestępstwo i może pani stąd wypierdalać tzn wyjść

Wiem ze historyjka słaba

Ewentualnie poszukaj jakiegoś forum/czatu prawniczego i tam zapytaj

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kolejna marna prowokacja teamu mpc żeby rozruszać dział i spowodować kłótnie wśród ludzi.Każdy chyba wie jak większość osób reaguje na biebiera prawda?

Taki temat pisze mod ? No Fucking Way, coś mi się wydaje że autor tematu ma góra 16 lat. Mpc zaczyna pukać w dno od spodu "Zatrudniając" dzieci na miejsce moderatorów.

Żeby nie było offtopu tutaj moja pomoc

http://www.google.pl/images?hl=pl&xhr=t&q=justin+bieber&cp=3&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1920&bih=862

238626.jpg]
Opublikowano

pała mu staneła jak zobaczył swoją babcie

Opublikowano

hah ja swojej dziewczynie też skasowałem ale jak mi powiedziała żebym jej nagrał to jej nie nagrałem ale ona miała z 20 ale twoja koleżanka to już naprawdę coś musi mieć ;o 700 zdjęć ? hah xD rzygać mi sie chce jak go widze !

W dupie mam te całe +