Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 Broń Na Perma.

Ariss

Co wybrać?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro??

• L96A1 Arctic Wolf
    • TPG-1 PRO
    • TRG 41
    • Co? innego? Ale musi by? perm.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam już XM-8 na perma - jestem zadowolony. Zastanawiam się jakom broń kupić na perma (NX)...

Stan aktualnych broni perm:

-L96A1

-XM-8

Oraz będą jeszcze : UMP, G36E

Myślałem że kupię Sniperkę bo L96A1 jest słaba, mało trafna i wgl...

Zastanawiałem się czy się to opłaca , czy nie kupić jakiejś AR'ki, ale mam już XM-8 więc chyba na sniperkę się zdecyduję.

Myślałem nad :

L96A1 Arctic Wolf (ale jest mało celna)

TPG-1 PRO (fajna)

TRG 41 (wg mnie lepsza od PRO)

L115A3 (wygląd mi się nie podoba)

Co polecicie? Czy może coś innego?

PS. Uczę się sniperek, miałem zamiar grać tylko sniperką na każdych mapach oraz w każdym trybie.

EDIT - nie każdy czyta wszystkie posty to dodam:

Lubię grać na:

- ShortFuse (prawie zawsze na CW) - all premited/no backpack

- Snow Walley (2 ulubiona mapa) - all premited/no backpack

- Sector 25 (genialna mapa) - all premited/no backpack

- Kill Creek (też na CW dość często) - all premited/no backpack

- Czasem RattleSnake - all premited/no backpack

- Czasem Two Towers -all premited/no backpack

- Junk Flea - only sniper też gram

- Death Room - all premited/no backpack

EDIT 2 - L115A3 odpada ! Dziś nią grałem i wg mnie jest słaba.

Opublikowano

Moim zdaniem w 100%

L96A1 Arctic Wolf

i nie pisz ze nie jest celna bo jest , tylko trzeba umieć nią grać ..

zawsze ta broń była moim faworytem .. sam ją mam perm /

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ale AW nie zawsze trafia tam gdzie się celuje, wiem bo nie raz nią grałem.

Czekam jeszcze na opinie innych, TRG 41 grałeś? Ja tylko raz ją podniosłem, ale nawet fajna. PRO - dobra celność. Chciałbym ją żebym bez problemu mógł rushować - ściągać ludzi z AR z bliska. AW - tu dominuje. Zobaczymy, licze na głosy ;]

Opublikowano

Tak wiem , bardzo łatwo się nie grą .. dla mnie ?

zbyt łatwo .. nie wiem , nie podoba mi się ona . Jak jesteś początkujący sniper to możesz ją brać .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ja powiem tak jak masz XM 8 to ci CQB nie potrzeba jak lubisz kampić to dla mnie przynajmniej najlepsza TPG1 MP7 MOD taka sobie na małe mapy (ja bym i tak kupił kupie UMP MOD) sry jak bedzie spam ale sobota 23 hi

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Nie lubie campić, wole rushować. Sniperka w dłoń i kosić z bliska ludzi z M416 CQB xD

Nie ma czegoś takiego że się łatwo gra sniperką, do każdej trzeba ogar mieć...

TPG-1 PRO - dobra jest, oraz celna

Arctic Wolf - bardzooo fajna, ale na dalekie dystanse (np. Kill Creek nie zabija na hita, tankera oraz scorpiona na hita nie ściąga, oraz czasem nie trafia tam gdzie celownik jest) - Jak sie mylę to powiedzcie gdzie.

TRG 41 - odgłos że aż ciary chodzą. Wg mnie lepsza od TPG-1 PRO

PS. Chodzi mi o sniperkę głównie na rush, czasem camp. Chce szybko ściągać 1 strzałem z FZ albo NS ludzi biegnących z AR'kami np.

PS2. Lepiej uzywać NoScope czy FastZoom (jak wychodzi mi i to i to). DragShot też zaczynam opanowywać.

PS3. Lubię grać na:

- ShortFuse (prawie zawsze na CW) - all premited/no backpack

- Snow Walley (2 ulubiona mapa) - all premited/no backpack

- Sector 25 (genialna mapa) - all premited/no backpack

- Kill Creek (też na CW dość często) - all premited/no backpack

- Czasem RattleSnake - all premited/no backpack

- Czasem Two Towers - all premited/no backpack

- Junk Flea - only sniper też gram

- Death Room - all premited/no backpack

Opublikowano

Tak napisłeś jak byś wszystko ogarniał to po co sie pytasz co ci trzeba jak i tak wiesz lepiej (UMP mod kozi )

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

TPG-1 PRO.

Jak masz L96 to po co Ci druga, tylko z tłumikiem i kamuflażem?

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

@kamil_77

Nie wciskaj kitu , że tylko Arctic Wolf się różni tłumikiem kamuflażem <_<...

Stary , niezastąpiony Arctic Wolf.

Opublikowano

Mam takie pytanie - jak ktoś ma Arctica to chciałbym z nim pograc 1 vs 1 i zobaczyc jak się tym gra, okej? Mój nick podam na PW jeśli ktoś zagrałby ze mną. (ja ewentualnie mogę Ci XM8 pokazać xD )

Oraz jeśli ma ktoś TPG-1 PRO albo TRG 41 to tak samo, chciałbym zagrać nimi.

Jak dałby ktoś radę to czekam na posta lub PW - dogadamy się.

Opublikowano

ja polecam Ci Artic Wolf najlepsza snajperka w grze wg mnie

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Moim zdaniem Arctic Wolf jest the best w CA. Bardzo dobrze mi się nią gra tylko jak podniose od kogoś z podłogi xD

ale i tak bardzo bym ją chciał w przyszłości kupić za nx

Pozdro

Opublikowano

Siemka co do perma nie bierz L96A1 Arctic Wolf bo to jest to samo go*no co L96A1 tylko zmienione tekstury zero dokladnosci itp. osobiscie mam TPG1 - Pro na perma i m416CQB, powiem tak TPG1 wymiata Fest duza dokladnosc gdzie wycelujesz tam trafisz ;)

i co do was ludzie to nie wciskajcie mu kitu ze Artic 1 najlepsza w grze pewnie nawet jej nei macie tylko 2 razy podniesliscie 4 kile zdobyliscie na campie i niby wielce pro snajpa a ja dobrze wiem ze nic nie warta.

Pozdrawiam

-Ushio.png
Opublikowano

Mało campie - czasem na Sector 25. Lubie Junk Flea only sniper, ale szukam na te mapy:

ShortFuse (all premited/no backpack) ,

Snow Walley (all premited/no backpack) ,

Sector 25 (all premited/no backpack) ,

Kill Creek (all premited/no backpack) ,

Chce grać tylko snipeką nawet na małych mapach, AR'ek nie używać prawie wgl. XM-8 na duże skupiska ludzi - genialna broń bo ma celownik od L96A1 xD

Opublikowano

@UP masz TPG-1 PRO? Jak tak to proszę o PW do mnie, umówimy się jak będziesz mógł to popróbuje jak się tym gra. Z 1 osobą z tego forum już się na sprawdzenie Arctic Wolf'a umówiłem. Jeszcze tylko TPG-1 PRO i TRG 41. L115A3 dobre ale nie podoba mi się...

Opublikowano

Witam!

Niezgadzam sie wgl z niektorymi wypowiedziami ktore maja na celu zniechecenie cie do l96a1 artic wolf.

Po 1 artic wolf nie ma nic ale to nic wspolnego ze zwykla l96a1 (no chyba ze nazwa)

Po 2 artic Wolf jest najlepsza snajperka z wyzej wymienionych. Nie jest celna jezeli ty chcesz grac w charakterze campera strzelajac na ogleglosc o takiej grze z artic wolfa mozesz zapomniec. Ta snajperka jest stworzona do charakterystycznego celowania polegajacego na przeciaganiu celownika po monitorze i rashowania. Jezeli nauczysz sie nia grac to dla Ciebie bedzie ona miala 99% celnosci.

hmm co do reszty snajperek.

l115a3 jest podobna jednak trudna do opanowania (zly zoom jak dla mnie)

tpg1 pro jest snajperka dla Ciebie (wnioskuje po twoich wypowiedziach) jest bardzo celna zarowno na ogleglosc jak i na bliskie jednak nie mozna sie z nia zbytnio ruszac. (bardziej dla campera) tez jest fajna ale nie lubia nia grac.

trg 41 hmmm.. swieza snajpka nie zdazylem jej dokladnie poznac nie wypowiem sie bo nie wiem jakie ma zalety i wady.

jest jeszcze kilka innych np:

m107se mialem na 90dni jest Bardzo celna ale nie jest wgl poreczna strasznie wolno sie z nia biega i rashowanie jest praktycznie niemozliwe jest to snajperka tylko dla campera siedzacego w miejscu np na mapie snow valley.

Ja w 100% jestem za artic wolfem

Mam nadzieje ze pomoglem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzieka za taka wypowiedz, ciekawa masz +

Dzis testowalem AW i jest fajna, ale kill creeka nie przestrzeli calego ;/

Jeszcze chce TPG-1 PRO sprawdzić , l115a3 wg mnie jest daremna - dziś testowałem to było żenujące...

Musze jeszcze porównać AW i PRO wtedy wybiore ;]

Jak ktoś ma to proszę o PW.

Opublikowano

Moim zdaniem tego typu ankiety są nie na miejscu .

Powodem jest to iż każdy lubi inną sniperkę .

Po prostu wbij sobie na Only Snips serwer Platinum i podnoś z NX kidziorów broń .

W tedy wybierzesz co i jak

9368_gold.png

Opublikowano

NO testowal i chyba jednak TPG1 - Pro ;] i raczej wie co ta bron potrafi a wiekszosc glosuje na arcita bo patrzy na wyglad -.- a nie na osiagi

-Ushio.png
Opublikowano

Dzięki @UP za grę. Nick masz taki że myślałem że mnie chuj strzeli jak go przepisywałem, z 2897514389 poprawiałem... Ale TPG-1 PRO jest naprawdę kozackie i da się trafić (z AW się nie da) na bardzo daleko w skoku. Jeszcze tylko sprawdzę TRG 41 i będę wiedział czy TPG-1 PRO czy TRG 41 ;]

PS. Jak ktoś ma TRG 41 to proszę o PW lub pisać w tym temacie ;]

Opublikowano

Dosyć długo grałem Snajperkami z serii L96A1 ... w tym również Holiday wolf ' em , i jednak mimo wszystko Tpg-1 pro Bije je na głowę pod względem celności z większych odległości. , jeżeli jednak wolisz szybszą prędkość strzałów Arctic Wolf powinien cię zadowolić. Osobiście jestem wielbicielem L96a1 ghilie bo podoba mi się jej wygląd ^^xD

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...