Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z mc w isrobocie

kozakzbp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukalem na kilku forach czy ktos mial podobny problem ale nie znalezlem niczego co by go naprawilo.mam nadzieje ze tu mi ktos pomoze.

problem polega na tym ze gdy chce botowac na 2 acc na isro (na kredyty) po zalogowaniu na 2 acc nie moge przelaczyc z 1 na 2 chociaz w grze sa oba chary. lub po prostu po pewnym czasie 1 silka mi wylancza.

dodam ze podobnie mam z loaderem, gdy wlanczam 1 chara ktory ma byc na taxi a 2 taxera to po jakims czasie 1 mi wylancza.

wspomne ze gram na laptopie(2gb ramu, petium dual-core, grafa radeon hd 3470) gdzie wczesnije byl windows vista ale obecnie mam windowsa xp sp2. na starym pc nie mamp roblemu z wbiciem na 4 chary przez loadera z 1 wlaczonym charem na isrobocie, a na laptpie moge tylko 1 botowac co jest?? znajomi z silka nie maja takiego problemu ale nie wiedza jak mi pomoc

instalowalem mase sterownikow typu directy(9.0c , sdk) do grafy i co tylko. resinsal silka oraz format nic nie pomogl nie mam pojecia co jeszcze moge zrobic. moze ktos spotkal sie z takim problemem i wie jak go rozwiazac

Opublikowano

Ale po prostu się silk wylacza ? Moze jakies okienko wyskakuje lub cos :P

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

tak wlaczaja sie oba silki do momentu wpisanywania pasow po jakims czasi zostaje tylko 1 aktywny silk a reszta jest w tle ale nie moge sie nimi logowac. nie wiem dokladnie jak to wytlumaczyc na pasku zadan pokazuje ze jest wlaczony silk razy 3 ale moge tylko na 1 sie logowac

• Dodaj nową pozycję...