Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie, mam skrypt w autoit3 i jaką linijkie dodać (Chyba linijke) żeby bot działał tylko w nostale a ja mógł bym siedzieć na gg.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

if WinActivate("onko") then

@doł

nazwę okna("Nostale") czy jak to się nazywa

[edit] to co to za problem zamiast send dać controlsend?(skoro send działa)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

użyj lepiej gotowego bota , albo pokaż ten cudowny skrypt

lokuxd nie mieszaj mu w głowie bo i takl za pomocą tego nic nie osiągnie , on chce bota w tle zrobic twoj tylko wyśle jeśli będzie aktywne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wywal to od razu bo i tak nie będzie działać w nostale

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie nie ten cały skrypt działa w nostale poprawnie tylko jeszcze tyle żebym mógł być na gg ale i tak macie po + za to że próbowaliście

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Hehe ;] To ci nie zadziała na nieaktywnym. Pomyśl trochę einsteinie - Send = wyślij, ale gdzie wyślij? do drukarki?

P.S. To właśnie skutek podawania gotowców... Zero myślenia!

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

hmm to jaki skrypt będzie dobry bo on właśnie wysyła do aktywnego okna. A ja się na tym w ogóle nie znam.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

to lepiej nie rób, nawet jak użyjesz coś innego zablokują sie klawisze w grze po jakimś czasie i bot stanie.

nie wiem w czym tu problem, pewnie zabezpieczenia w grze albo konflikt ze sterownikami klawiatury windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jak masz NVidię to ustaw sobie za dużą rozdzielczość to będziesz mógł tak jakby przesuwać myszą po pulpicie większym niż monitor. Wtedy sobie możesz schować okno poza używaną częścią pulpitu i nie będzie Ci przeszkadzać (ControlSend zadziała a przynajmniej powinno). Jak nie to się pobaw w aktywowanie i deaktywowanie okna, będzie Ci powracać do GG jak skończy wysyłać.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano (edytowane)

Właśnie Maciek co do tego przesunięcia za pulpit, jest jakiś sposób, żeby obserwować co jakiś czas przesunięte tam okno, bez konieczności wpuszczania go z powrotem na ekran? mam na myśli coś jak podzielenie pulpitu, tak jak na dotykowych telefonach np. Samsung Omnia są 3 pulpity, i można się między nimi poruszać, na każdy wyciągnąć inną rzecz ( widget ), jest taka możliwość na komputerze przy użyciu 1 monitora + działanie z controlsend bo bez tego nie ma sensu.

Edytowane przez teabox
Opublikowano

Jest, tylko, że jest za to odpowiedzialny program, i wątpię, aby to zadziałało. Zaraz podam przykład.

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Fajny opis tego programu:

To jest ukryta treść, proszę

Ofc na takim czymś na 90% nie pójdzie, ale zakładam, że nikt z tego działu nie próbował.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

dokładnie googledesktop i po problemie możesz mieć za pulpitem, a jak najedziesz myszką na pasek to widać okno

@doł mi działa:)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Akurat 90% programów do VD tylko ukrywa okna, ikony i zmienia Ci tapetę na taką jaką sobie ustawisz na każdym pulpicie (wystarczy spojrzeć co się dzieje z pulpitem zanim się taki program do końca odpali). Możliwe że to co NVidia ma w sterach (można dodawać kolejne pulpity) działa w taki sposób że na prawdę tworzy wirtualny pulpit.

@up:

Założenie fałszywe ;)

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

najlepiej działające programy po prostu przenoszą współrzędne ekranu "obok" głównego , kto pracował na 2 do 9 monitorach w windows wie o co chodzi

opreuje się wtedy jednym pulpitem podzielonym tylko na segmenty w układzie współrzędnych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...