Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z luncherem serwera Csyt2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, sciagnelem klienta ze strony csyt2.net i nie moge sie zalogowac wyskakuje blad typu "blad polaczenia z serverem" lub "konto jest palaczone" ale nie wiem co tam pisze bo po chinsku.

Czy nie moge sie zalogowac moze dlatego ze nie sciagnelem launchera ?? nie moge go sciagnac ze strony scyt2 poniewaz mam jakies errory. Moze ktos podac link do launchera z megaupload albo cos.? z gory dziekuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wypakowywujesz Do Folderu Clienta , Następnie

Wklejasz Spakowanego Launchera Do Klienta... Chodzi Mi o te 3,4 Pliki Serwer info obejśćie launcher itp.

I Uruchamiasz obejeśćiem włącza się około 30 sec więc poczekaj i się włączy i bd śmigać na 100% sam tak robie ;]

Licze Na +

Jak niemasz launchera to masz tutaj Tam Pisze 10mb. i Wybierasz Nr 3. I Bd Pobierać

To jest ukryta treść, proszę

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Dobra tylko jak chce pobrac launchera ze strony csyt2 to wyskakuja mi blad w trakcie pobierania: "part nie może zostać zapisany ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego"

Teraz pytanie czy wiesz skąd pobrać takiego launchera? lub ewentualnie wysłać mi go.? Z góry dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...