Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Od Którego Lvl;A Do V2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od którego lvl'a można iśc do v2 i ile gdzieś tak trzeba miec defa? działają jakieś bony?buff dużo pomaga? pomóżcie,wynagradzam plusami.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Buff ze skillami na M-G pomaga i to bardzo, musi miec 2 skille na M

Defa +550

Najlepiej bojowca miec

Bony nie pamietam jakie

A od ktorego lv? Gdzies tak 55 +

Zbieram - ;]

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

ok dzięki za pomoc.daje - :P .close it.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Buff oczywiście, że potrzebny. Koło 30% starczy. Ja ninja ze średnim eq poszedłęm tam na 54 lvlu i nie żałowałęm. Deffa trzeba mieć około 500. Do tego biolog mile widziany.

Hp koło 10-12k i możesz expić... Tam pro eq nie trzeba mieć, żeby można było śmiało wbijać lvle.

Opublikowano

ja do v2 poszedlem na 45lvl

wystarczy poli nawet na m1

20 marmurkow

bron na 30lvl 15+ sr +9

ja mam na woju ~350 defa i 11.5k hp

po 1 grupce szponow w 20 minut 1 kulka

ja expilem bez bufa ale z nim to z 2-3 grupki

i w taki sposob w 3 dni expiac ~3h dziennie

wbilem 50lvl i zarobilem 6kk z samego dropu yang ;p

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

55 lvl jak poli to nawet wcześniej 500 defa jak koledzy up mowili buf m/g i po 3 grupki można brać i oczywiście 10-12khp bo na poli def niepotrzebny

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

pamietam kiedys na PL, wybralem sie ninja na 42, wtedy troche na poli expilem (nie ma roznicy w poli pomiedzy poziomem 1 a G10, jedynie blizej do P ;p)

dobre sr w jelonku +9 potrzebne (ja mialem 33%) troche duzo hp przyda sie z 10k+ ale ok 8k moze starczyc

troche na kryta, zeby lepiej sie bilo, do tego buff, blogo i pomoc 30%+ i mozna expic

ja mialem wtedy pierscien expa z IS (akurat za darmo bo reklamy robilem xD) i pierscien z metka z lasu, wiec exp na szponach 2-3 czasem 4 grupki, szedl jak marzenie xD

tak dobilem do 68, wtedy juz mialem dobre eq to mozna z buta expic, lepiej bo na poli def sie nie liczy, wiec wiecej ci biora, a tak po 68 to malo mi braly bez poli

teraz zrobienie poli do P od poczatku troche kosztuje, kiedys prawie nic, ale teraz to bardziej sie oplaca robic, bo marmurki drogie :D

Opublikowano

Wszystko zależy od eq, skilli itp.

Mój kolega siedział w v2 już od 50 lvla bodajże.

Rib 45 sr kd+4 i eq tym podobnie, silne dobił bodajże m6-m7, nie grał na allegro.

Jeżeli chcesz się upewnić czy mógłbyś już iść swoją postacią to ją tu opisz :)

Opublikowano

Woj 59 lvl

Smocza+9 kd defa+2 speed+1

Rib+9 sr 19 kd smierci / potwora+3

Upiorna maska +7

Srebrbna+9

Ebo+9

Naszyjnik 1.5k pz

buty 2k pz

tarcza okrogla+7

613 defa

Pamiatki zrobione + buff 71 lvl skille g (oprócz odbicia wogle niema) 37.5 daja

Moge isc ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...