Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] 3X Boga Na +9 Monolit

bambii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witam, cześć :D

z tego oto powodu, że surką dobity 40 a expienie na BO jest nudne, kolega mi użyczył woja 61.

Był bez eq, tak więc postanowiłem mu wykuć boga, a resztę zakupić.

Oto EFEKTY:

Proszę o minusy:)

@ EDIT.

Dla niewierzących, nie wiem czy znów będziecie się wyszukiwali jakiś błędów ale proszę.

Klik

Opublikowano

Z kogo chcesz zrobić durnia ? Nie ma tego kwadracika is w eq ;p i ninja nie ma lv koło nicku więc to jest priv ...

Opublikowano

@up zapraszam na monolit chunjo i obejrzyj sobię kowalów gildyjnych :) dokładnie tam, gdzie się zaczyna grę, nie chciałem pokazywać paska dolnego bo miałem przeszło 1kkk, to był mój sklep, tak więc dzieciaki wyzywałyby mnie od Allegro ;)

@ EDIT, a co do lvla koło nicku to sprawdź dokładnie na początku filmu...

Opublikowano

uu kolego ale miałeś pecha + za odwage

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

@up3 Mowiłem już, że podciąłem region ponieważ kułem na koncie sklepikowym, i kasy miałem przeszło 1kkk, dzieci by się pluły że allegro... :)

@ EDIT, nie przeczytałem dokładnie. Nie chwale się tym, że gram na modzie :D ale czasem trzeba -,-

Opublikowano

@UP masz rozumiec iz konto sklepikowe jest na tym samym koncie co konto główne bo i tak mam mało czasu na grę, więc nie widzę powodu dlaczego też robić dwa oddzielne konta. Dwa : kompa dobrego nie mam, i na ch2 mi ostro muli już przy drugim, trzecim koncie.

Opublikowano

widac ze to nie pl

bo niema okienka do isu

i na dodatek okna ulepszania dal do gory i nie widac

czy pisze szansa na ulepszenie pewnie nie pisze :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

bo ludzie by sie skapnęli że to modzik gdyby była szansa.. tak więc przeciągnołem to na górę. Poczytaj wcześniejsze posty. Chcesz mogę ci pokazać moje eq na monolicie, które mówi samo za siebie :)

Opublikowano

bo ludzie by się skumali że to modzik, było dokładnie 10 proc. więc gdyby to ludzie zobaczyli wyzywaliby od moda. Chcesz mogę pokazać moje eq na monolicie, które mówi samo za siebie :) @EDIT przepraszam za double. Gdybym kłamał, nie miałbym tupetu żeby to wstawić :) mam rozwiązanie.. Staniesz koło mnie i porobię screeny, potem prześlę, tyle. :)

Opublikowano

Przecież to jest jakiś priv nie ma w eq miejsca na IS film jest dodany "18 lut 2011" a Lv obok rangi to teraz nie problem...

Opublikowano

Jak pisałem, wasze podejrzenia są smieszne i nic nie znaczą. Wiem swoję, ci którzy mają oleju w głowię, nie doszukują się smiesznych nic nie znaczacych faktow. Zapraszam na monolit chunjo :)

Opublikowano

@UP masz rozumiec iz konto sklepikowe jest na tym samym koncie co konto główne bo i tak mam mało czasu na grę, więc nie widzę powodu dlaczego też robić dwa oddzielne konta. Dwa : kompa dobrego nie mam, i na ch2 mi ostro muli już przy drugim, trzecim koncie.

Ale wystarczająco dobrego by postawić serwa i zrobić lamerski film.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

@RusherTub

Swoim postem wnosisz tyle co nic... Jeżeli aż tak nie wierzysz to autor od kilku postów zaprasza, żeby udowodnić. Więc na co czekasz ?! Idź na ten monolit i się z nim spotkaj, a następnie zwróć honor.

Bez dowodów się nie osądza ...

@bambii

Trochę szkoda tych 3 bogów +8, no i tych krwawych perełek ... Ale próbowałeś i to się liczy, no i nie płaczesz teraz jak inni, którzy stracą swoją broń przez kowala... To jest tylko gra :D

Daje - , liczę na + ;]

cvsk.jpg

Opublikowano

eh szkoda mi tych dzieci co wyzywaja ze to priv sam ostatnio dalem filmik jak robie stal na 7 w dt na yt i oczywiscie okmentarze priv zal itp skasowalem filmik bo ludzie pw spamili jaki to priv ;D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ta tylko eq cale widac z wyjatkiem dolu wiec nie sciemniaj! skrot do isa jest kolo naszyjnika wiec takie bzdury to sobie w szkole mow dzieciaku

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

@UP, żałosne, żałosne, żałosne... Ściągnij Mod'a Kamera i sam zobacz jak to wygląda. Pisałem wcześniej że skróciłem dół.

Cały czas doszukujesz się tych samych błędów.

Opublikowano

Heh niezły pech B) . Jednemu spali x3 z rzędu, a drugiemu x3 z rzedu ulepszy takie życie.

O ile się nie mylę to kamer ma teraz też ten znaczek. To nie jest priv.

Opublikowano

@UP, mój ulub. Wreesttler to akurat Edge wiec za sama sygne leci + :P

Jeden normalny.. ale ja kamera mam sprzed miesiąca czy jakuś tak bo nie ściągam co chwile nowej wersji. Nie mam czasu na zabawy..

@EDIT minus?

Opublikowano

Ciekawy film szkoda że spaliło Panu zbroję bo chętnie bym ci je ukradł tradechakjem dajem - i bardczo fajny film

s.12 Monolit Szaman 35 OFF.

s.12 Monolit Wojownik 24 ON.

źbjejam minuśy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...