Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi Na Serverze..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem z serverem przez Hamachi , no więc mój kolega postawił server i gdy ja na niego wejdę to nie ma lagów nic.. wszystko chodzi perfect płynnie, lecz gdy on dołączy to zaczyna tak lagować że nic się nie da zrobić.

Jeżeli wiecie jak pozbyć się tych lagów to proszę napisać , dodam że na serverze są wyłączone zwierzęta i piekło : Animals OFF , HELL OFF , MOBS ON . Tylko moby są włączone ponieważ chcemy pograć na survivalu.

Z Góry dziękuję :unsure:

НaЯd Sтylǝ 4 Evǝя

Opublikowano

ja tez mam lagi ale na serwerze (czyli na moim kompie) jak nie gram ok spox a jak włączę grę to lagi tylko u mnie:)

Radzę postawić na lepszym procku przynajmniej 2,5ghz2x (jak sie bd grało na nim )

Opublikowano

niech kolega wyłączy potworki, wtedy lagować nie powinno

przyczyną może być też, że kolega ma jednordzeniowy procesor, który musi uciągnąć nie tylko serwer, ale też minecrafta, który mocno obciąża komputer

• 2 lata później...
Opublikowano

Mam problem,

Wiec gdy zaktualizowałem serwer na wersje 1.5 (Najnowsza) to zaczeło lagować, proszę o jak natychmiastową pomoc, jak coś : Potworki: on zwierzęta : on Nether: on, i End: on

Dodam jeszcze że jak miałem wersje na 1.4.7 w ogóle nie było lagów.

Z góry dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...