Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop W M2 Na Metkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dropka w m2 na metki od ok. miesiąca. Ma 35lv i boja. Na metki codziennie chodzę, bije je od czasami nawet 2h. I moje pytanie polega na tym czy dropi wam ku aura, berserk, wir itp. Mi tylko raz dropła aura, raz berserk i chyba wcale wir, reszta ku to tanie dla sury i szamana... KD +4 dropło mi tylko woja i KD+3 speda. A reszta to KD +2 itp. Wam tez tak dropi? Macie lepszy drop? Polecacie kupić rękawice złodzieja-dużo ona pomaga?

Liczę na odpowiedź na te pytania :)

Opublikowano

To wszystko zalezy od fuksa , raz ci dropnie kd +4 a raz +2 , jeśli narzekasz to spróbuj z rękawicą złodzieja

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ja na dropku 36 lvl - bojowiec, deff bardzo malutko, jedynie fms +9 śr 41 z kd potwora, i zarabiam na metkach zazdrości, dziennie 50kk jak dobrze pójdzie. Oczywiście gram na monastyrze, aura, dropnie.. Sprzeda się , kd +3/4.. A raz jak się udam, to wyjde z kd +2 : ). Wszystko zależy od fuksa. Kup rękawice zlodzieja, powinno być lepiej.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. Dodatkowo niedawno zmniejszyli drop, więc nie dziw się o KD poniżej +3.

Lecz KU to czysty fart. Widocznie nie dopisuje Ci on. Polecam wykupić rękawice, jeżeli jej nie masz.

Jak nie będzie widać skutków spróbuj szczęścia przy metinach na pustyni.

Sam w niecałe 3h na Metinach 50 na Pustyni (Daggerem 38) dropłem kd defa, uchylki, speeda, wita +4 oraz ku berek, ostrze, talizman (fuj ;x), duchowe. :)

zenm.png

Opublikowano

Wiadomo rękawica trochę poprawi drop...ale nie poprawi dropu wartościowych rzeczy tylko że będzie CI więcej i częściej lotać itemy.

Każdy tak ma że raz mu dropnie coś fajnego raz straszne badziwie...nie polecam rękawicy bo nie zwiększy CI szansy na drop aury tylko na ogolna szanse na drop ku.

Opublikowano

Wiadomo, że jak słabo dropi to raczej powinieneś kupić rękawice. Drop napewno będzie lepszy. Co do twojego lotu to napewno słabiutki :P. Kup rękawice i będzie lepiej ^^

Opublikowano

zalezy od szczęścia jakie ku nam wypadnie . Ja radze ci z Rękawicż złodzieja bić metki więcej rzeczy wypadnie . Kd tak samo ..

wampkopiakopia.jpg

Opublikowano

35lvl to trochę za duży.. Chodz nim lepiej na metki 40/45lvl albo zrób dropera 29-31lvl(body albo WP) wtedy powinien być lepszy drop

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...