Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposob Na Darmowy Minecraft

Mixsieo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowe ale trzeba jakoś wysłać sms'a za 3 zl + abonament codziennie 3zł z konta ci zajebi**?

edit za zalogowanie się dostaje chyba 5 pkt jeśli tak to za miesiąc się dostanie free minecraft'a

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Łatwiej już wydać te 60 złotych teraz... Niż zajmować się takim czymś przez miesiąc... Ale jak ktoś się uprze, to będzie miał. :>

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@up JEŚLI WO GULE się dostanie tego minecrafta xD sory za duże literki ale to dla podkreślenia

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

@up JEŚLI WO GULE się dostanie tego minecrafta xD sory za duże literki ale to dla podkreślenia

Hmm... Napisałbym coś, ale twój nick mnie wyręcza, wraz z twoją fenomenalną ortografią.

Nie umiesz kupić - masz problem.

Btw. Cóż to za słówko "gul"? "Ogół" bym zrozumiałem jednak nie "gul".

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@ wow ale ortografia to interpunkcja i staram się pisać poprawnie a nick mam taki jaki mam

LUBIE ---

Opublikowano

Jezeli nie ma nic do stracenia - to czemu nie? 2 min dziennie przez miesiąc jak to piszecie nic wam nie zrobi ;)

sigkj.png

^ jakby ktoś chciał pomóc klikać i rejestrować, im szybciej uzbieram tym szybciej się dowiecie czy to chłam :D

sigkj.png

^ Jeżeli chcesz spróbować, zarejestruj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...