Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam Pomocy Cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż we wcześniejszym temacie napisałem co mi się stało z kompem.. No cóż jest mi on pilnie potrzebny tylko teraz pytanie jak zrobi format gdy go nie mogę włączyc? Znaczy normalnie elegancko się ładuje windows i lecą te kreski a potem szaro nawet jak wkładam płyte CD od windowsa... ;/ Żaden tryb nie działa ani awaryjne anie te wszystkie inne zawsze potem jest szary ekran a nie mogę zmienic botowania w BIOS'ie na CD bo nie mogę go uruchomi więc czy a się wgl zrobic format>?

@EDIT gosc, który mi rozjebał kompa jest na TS2>multi-ts.com>7 ROOM Korpus Inwazyjny>CQC jego nick to b0rys albo b0rysek, jeśli ktoś mógłby go wysłucha jak to naprawic i mi tu napisac byłbym dozgonnie wdzięczny tygodniowa dawka + gwarantowana ;) jak by się pytał dla kogo to to mówcie ze dla wódki.. Sam bym wbił ale TS mi nie działa jakiś error ciągle mam.

2m30oqg.jpg
Opublikowano

A możesz włączyć bot'a ? (nie pamiętam, którym się to włącza, ale go można włączyć przed tymi jak napisałeś "kreskami") dzięki niemu możesz odpalić płytę CD (będziesz miał w opcjach)

1313652013-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...