Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co Do Bana :|

T4NK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Dzisiaj siedziałem na opk moze kilka rund pózniej wchodze na konto a tu pisz ze zablokowane. Czy to mozliwe że ten ban jest na satałe????? Przecież ktoś przez przypadek mógłby wejśc na OPK i dostać bana ?? Nie używam zadnych haków nic kompletnie

Może już ktoś dostał takiego bana i wie na ile On jest Posze o Odpowiedz Beda + oczywiscie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja dostałem takiego samego bana wczoraj i mam zablokowaną opcję suppord i nie moge wysłać ticketa to wysłałem z innego konta. Jak mi odpiszą to napisze tutaj.

icon_ban.gif
Opublikowano

Jeśli to nie ty jechałeś na OPK to kto ? ktoś z twojego teamu ? Jeśli tak to chyba nie za to jest ban. Może grałeś na jakiś wspomagaczach lub bugach ? no cokolwiek. Ale najprawdopodobniej na 15 dni

Opublikowano

Wczoraj gdziues o o 21 odblokowali mi konto.... a po 30 minutach znowu mi je zablokowali...,dlatego ze weszlem na Harbor i zagralem doslownie 2-3 rundy.

Ma ktos takie szczescie?:)

I wlasnie niewiem ,czy ban na 15 dni jest tylko raz , czy 2 i potem perm

Opublikowano

Witam mam taki sam problem jak założyciel tematu a mianowicie.

Wszedlem na Harbor po to abo wbic 1% i dostałem bana oczywiście ja nie używalem OPK Nigdy nie używałem hacków

to jest mój 1 ban i co mam teraz zrobić? Na e-mailu sprawdzałem nic mi nie przyszło

I na ile to jest ban? może ktoś powiedzieć?

zależy mi na tym koncie bo wbilem 21lvl

CzekaM na odpowiedz

Oczywiście za dobre odpowiedzi będa szły +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
a i jest najpierw na 15 dni a potem perma

A nei jest przypadkiem tak jak z powerlevelem? Chyba 15, 30 Perm...

Ale nie ejstem pewien ;P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...