Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy + High Fps Models

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Kiedy grałeś na serwerach DR nazywano Cię lamusem? Chcesz żebyś teraz ty nazywał ich lamusami? Mam tu poradnik

dla Ciebie :)

Żeby dobrze grać na serwerach DR potrzeba:

Minimum 200 fps, High FPS model,Może jakis config gracza(nie koniecznie),Komendy,Wytrwałość :D.

Zaczynamy :)

Rozdział 1. Podwyższanie FPS.

Może najpierw opis co to fps.

latki na sekundę (skr. kl./s, często fps od ang. frames per second) – miara prędkości (płynności) wyświetlania ruchomych obrazów podająca liczbę klatek przygotowanych do wyświetlenia w ciągu jednej sekundy. W telewizji wartość ta jest stała i zależy od sposobu nadawania, w filmach odtwarzanych na komputerze również jest ona stała, ale zależy od sposobu kodowania, jednak w grach komputerowych i innych systemach generowania grafiki w czasie rzeczywistym współczynnik ten jest zmienny i zależy od wydajności sprzętu.

zródło. wikipedia

Żeby wycisnąć jak najwięcej z naszego maluszka robimy tak.:

PORADNIK TYLKO DLA KARTY NVIDIA, ALE MOZNA NA ATI!

1. Otwórz panel sterowania nvidii.

200.png

2.Wejdz w ustawienia 3D i zaznacz tak jak ja:

300.png

3. Więcej w rozdziale o komendach!

Rozdział 2. HIGH FPS MODELS.

High fps models to modyfikacja naszych modeli postaci na bardziej brzydkie ale mozna wycisnac bardzo duzo fps co przydaje się na BH ;)

Do pobrania stąd:

http://cs-guide.net/pobierz/hfps_103.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c2db6429bd5da34403f5046a582131f4c8a6dc1e7bda882efa349ed4fe92f59e-1238201636

Na forum jest poradnik jak wgrywac modele.

Rozdzial 3. Komendy

Jest to 2 część rozdziału 1 :)

Komendy do najlepszych ustawien fps, najgorszej grafiki, najlepszego skakania na BH.

cl_himodels 0

cl_dynamiclights 0

cl_shadows 0

cl_minmodels 1

cl_identiconmode 0

cl_particlefx 0

cl_weather 0

cl_corpsestay 1

gl_keeptjunctions 0

gl_clear 0

gl_cull 1

gl_dither 1

gl_lightholes 0

gl_palette_tex 1

gl_spriteblend 1

gl_ztrick 1

gl_texturemode GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST

gl_round_down 4

gl_picmip 3

gl_playermip 3

gl_max_size 128

r_detailtextures 0

r_detailtexturessupported 0

r_mirroralpha 0

r_mmx 1

r_decals 1

violence_ablood 0

violence_hblood 0

violence_agibs 0

violence_hgibs 0

s_a3d 0

s_eax 1

s_reverb 0

voice_dsound 1

fastsprites 2

d_spriteskip 2

ati_npatch 0

ati_subdiv 0

cl_forwardspeed 800

cl_backspeed 800

hpk_maxsize 1

max_wallpuffs 1

max_rubble 1

max_shells 1

max_smokepuffs 1

mp_decals 1

zródło. wiaderko.com//dopisane tylko 2 komendy na bh.

Rozdział 4. Wytrwałość

Sami wiecie :) Jeżeli chce coś się osiągnąć to trzeba być wytrwalym.

Jest to połączenie kilku poradników w jednym

:) Myśle że się przyda. Pozdrawiam RycH

a wykurwiaj.

Opublikowano

po 1 w nazwie tematu zle napisales swietnia po 2 napisales tylko jak wyciagnac fps wiec i tak nic to nie pomoze

76561197998026328.png
Opublikowano

Żeby dobrze grać na serwerach DR potrzeba:

Minimum 200 fps, High FPS model,Może jakis config gracza(nie koniecznie),Komendy,Wytrwałość :D.

Jestem od ciebie lepszy, bez high fps models, ze 100 fpsami, bez jebanych komend.

Opublikowano

Jestem od ciebie lepszy, bez high fps models, ze 100 fpsami, bez jebanych komend.

Pokaż co potrafisz jebańcu.

Jutro ci nagram demko lamko. To są porady które zajebiscie działają na wzmacnianie fps oraz wyzej skaczesz na bh pipo.

Pozdro.

a wykurwiaj.

Opublikowano

Pokaż co potrafisz jebańcu.

Jutro ci nagram demko lamko. To są porady które zajebiscie działają na wzmacnianie fps oraz wyzej skaczesz na bh pipo.

Pozdro.

Jeszcze jedno słowo i polecisz, obiecuję.

Nie ma czegoś takiego jak "wyższe skakanie", znawco cs'a.

@up

A ty się nie baw w pana moderatora.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ohh "Matek"aj zawitał na forum ! Matekaj jest mistrzem u mnie na podwórku na seewerach DR także, ja mu ufam, że jest lepszy od autora tematu !

Co do tematu, polecam go dokończyć, bo jak na razie za dużo tutaj nie opisałeś. Mam nadzieję, że skończysz temacik :)

Opublikowano

To niech se BEDZIE Hymm po co sie Udzialał Niech To jest Tut Dla których Wolą Mieć fpsy :) większe ...

Mógłbyś po polsku czy raczej będzie ciężko?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Niewiem po co sie Udzielasz bez Sensu Jeśli chcesz Komuś zapanować napewno Nie tutaj ...

Moze jestes pro Na DR Bez tych wszystkich Fpsow ITD : ) To niewiem odrazu poco On chce dla innych Lepiej a Ty Jakiś Nie Ogarnięty : )...

76561198375594763.png

Opublikowano

Niewiem po co sie Udzielasz bez Sensu Jeśli chcesz Komuś zapanować napewno Nie tutaj ...

Moze jestes pro Na DR Bez tych wszystkich Fpsow ITD : ) To niewiem odrazu poco On chce dla innych Lepiej a Ty Jakiś Nie Ogarnięty : )...

Prosiłem już o użycie języka polskiego.

Km5iG.png

Opublikowano

rate 25000

Kolejny znawca CS'a, który miesza komendy na podwyższenie ilości fps z komendami na pomniejszenie pingu.

Jeśli gównie wiesz, to siedź cicho.

Jak dla mnie żadna sztuka robić BH z AutoBH.

Idźcie na Deathrun Insane i tam wymiatajcie kuxy.

@mateq

http://www.pokemontranslator.tk/

Może się z nimi dogadasz.

Powo życzę.

g0Tef.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam dwie paczki tych modeli, więc je wrzuciłem:

High FPS Models v1:

80207824594893503344.jpg

Link:

http://www16.zippyshare.com/v/44395485/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/55564899635ca976a28b4e4a4998ae5b6b5126c28fa11c97cc5f3bf2fbe006ae/analysis/1344286208/

High FPS Models v2:

69126934573688647153.jpg

Link:

http://www6.zippyshare.com/v/51436910/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/7d058fc619305d87b78ba83f3971f2f5f3609e376cd35555b6e664c252b91d04/analysis/1344286701/

@down- H@ musi podmienić je na FTP, ty jako zwykły gracz nie możesz tego zrobić, jak podmieniasz u siebie to tylko u siebie i masz na all serwerach, a jak admin podmienia u siebie na serwerze to mają to all gracze ale na tym jednym serwie.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Mam pytanie

Można zrobić tak , że modele High FPS będą tylko na serwerze DR ,a na innych normalne lvle?

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Mam pytanie

Można zrobić tak , że modele High FPS będą tylko na serwerze DR ,a na innych normalne lvle?

Nie. Musisz ręcznie podmieniać pliki przed wejściem na inny serwer.

stara gwardia | aktywny od 2007 | 4 user na forum | król forumka, hejterów i trolli | ex mod csa | ex gold member

lastfm_red_small.gif

Opublikowano

ja pierdole ale odkopujecie tematy.. no ale TUT jest spoko . Jednak moze kiedys zagram na serwerach DR to skorzystam. Ale przyda sie . solo225 przyda sie to . Lap LIke

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

To nie jest odkopywanie tematów! O reupload można poprosić zawsze.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...