Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Bez Dias

banujcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram juz troche w rom'a ( mam nawet dobre eq wiekszosc fiolety na 55 z setu : )) i narazie zarabiam na farmie i dziennych, jest to strasznie monotonne i nudne, czy jest jakis sposob zeby zarobic bez dias ? i czy wogole gra bez diasow ma sens na wyzszych poziomach ? nawet zeby uzywac czata trzeba miec, zrobic dobre eq bo ze sprzedac itemek trzeba go odpisac a to dias , zeby zrobic z niego bonus trzeba dias . ..

czekam na szybkie odpowiedzi : )

Opublikowano

Gra bez diamentow ma sens fakt w item shopie sa jakies ulepszacze sety bronie mounty itd lecz wiekszosc nie jest konieczna wiec w gre bez diamentow idzie grac.

Opublikowano

Gra samemu w romie nie ma sensu bo to opiera się na grze zespołowej. Ja nie wydałem nic na diasy, a byłem w top 10 atk magicznego kilka miesięcy temu. Wystarczy znaleść grupe osób z którymi byś chodził na instancje, dropił itemy i sprzedawał. Np. itemy z dl'a w hd możesz po 4-5kk opychać bez problemu, gdy zaczniesz chodzic na lepsze np. raksha, rt diament lub kt to na tym się ostro wybijesz :).

Opublikowano

@Up

Żeby zacząć zarabiać trzeba użyć tego co się nosi na szyji. Oferujesz sprzedaż itemu, on ci podsyła odpisanie i sprzedajesz mu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra samemu w romie nie ma sensu bo to opiera się na grze zespołowej. Ja nie wydałem nic na diasy, a byłem w top 10 atk magicznego kilka miesięcy temu. Wystarczy znaleść grupe osób z którymi byś chodził na instancje, dropił itemy i sprzedawał. Np. itemy z dl'a w hd możesz po 4-5kk opychać bez problemu, gdy zaczniesz chodzic na lepsze np. raksha, rt diament lub kt to na tym się ostro wybijesz :).

haha wybijesz sie tylko ze mnostwo ludzi robi te insty i za 4-5kk to juz musi byc czyste hd z dura pow 110 bo brudy to za grosze chodza nie raz widze jakie nieogry vhodza na insty z 7k hp lool i jakos sie wybic nie moga bo sa brani na tzw "ogon" bo sa w gildi i nie wypada ich nie wziasc lub szukaja pol dnia Pt a jak juz znajda to z takimi jak oni i ded na 1bosie na na takim ks dali by rade ale itemy z tamtad sa juz gwowno warte

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up ty chyba nie znasz sie na grze :)

nawet z 7 k HP nie wytrzymasz na KS solo :)

ja mam 20k HP na buf i 9 k patt, i nie położę nawet 1 bossa na ks :) (wiem, cienizna, ale eq dopiero koksam :))

a na KS chodzi się, by zbierać śmieci i sprzedawać u handlarzy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...