Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich jesli ktos gra w tibie niech poda server tam gdzie sie spoko gra i nie hunca albo non pvp bo chce zaczac grac odnowa w tibie ale na jakim servie

Opublikowano

Selena

W miare fajny świat.

Bohy za 30k

Plate arm 500 lub 400 gp

Zobaczysz spodoba ci się.

Tam jest pvp ale mało huncą.

bez gif.

Opublikowano

Trimera

Super świat, gram tam całkiem sporo czasu...

Bohy 35-40k

DSM 40k

P arm 500gp

Świat PVP, ale ogólnie mało PK.

Gra dość dużo polaków...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

LordMakin : Napisano Dzisiaj, 12:50 PM

Trimera

Bohy 35-40k

DSM 40k

P arm 500gp

Gra dość dużo polaków...

ej gralem tam 3 lata temu :D mialem tam 3 posatcie 2 hakneli mi bo grac niepotarfilem no i koledze dalem 1 ale odzyskac sproboje to pogram z toba o ile sie niemyle 23-24 druid chyba a moglbys podac swoj nick moze kojaze i lv :D

Opublikowano

Lord Makin: a ty na jakim grasz? Na tej Trimerze? Moze sie przylacze do Was? Moze ktos PACC ma i utworzy gildie MPC FOrum.... [marzenia].

Nie wyszlo nam z wlasnym otsem to zagrajmy na jakims z serwerow oferowanych przez tibia.com

Co Wy na to?

Opublikowano

Gildia niee... to raczej nie wypali, aktualnie nie gram z 2 powodów: kick= dead (jakiś czas temu) i czekam na update... kasę na PACCa mam już odłożoną.. jak wy zaczniecie grać to czemu ja nie miałbym wrócić wcześniej ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To moze napisz w dziale Tibia (chodzi mi o to zeby moderator napisal, a nie jakis "gnom" :D), zeby stworzyli wszyscy konta na Trimerze i zawojujemy ten serwer!

EDIT

Trimery juz nie ma na liscie serwerow : P

Trzeba inny wybrac

Opublikowano

Na Trimerze można dalej grać... tylko, że server jest ukryty... trzeba kliknąć Show All Servers;p ja tak i tak zaczynam grać znowu od przyszłego tygodnia :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

OK, to wez stworz ten topic w dziale Tibia ^^

Razem zawojujemy ten serwer!!! xD

EDIT

Dupa, Trimera pelna. To moze losowo wybierzemy? Byleby nie no-pvp!!! Ale tez nie na takim gdzie ktos ma postac i bedzie gral nia. Niech wszyscy zaczynaja od zera :D

Opublikowano

panowie moze zagramy na Azura niegralem jeszcze nanim ale jest empty niebedzie az takich kolejek a pozatym jest pvp . ~~ im wiencej osob tam zagra tym bedzie lepiej ja i moj kolega rl bedziemy na nim grac ja ktos sie przylaczy niech daje nick a jak macie inne proopzycjie z servarmi to piszcie tu byle nie pelne

Opublikowano
panowie moze zagramy na Azura niegralem jeszcze nanim ale jest empty niebedzie az takich kolejek a pozatym jest pvp . ~~ im wiencej osob tam zagra tym bedzie lepiej ja i moj kolega rl bedziemy na nim grac ja ktos sie przylaczy niech daje nick a jak macie inne proopzycjie z servarmi to piszcie tu byle nie pelne

Ok, mi pasuje. Serweru nie znam, wiec moze byc. Ktos sie jeszcze przylacza?

Opublikowano

a zebys sie niezdziwil moze na moim servie :D

mam 92lv dopiero ale gildie moge zrobic i mam wroga ale moze omnie zapomnial mamy hacki do conquera to jak sie ktos przylaczy pisac

Opublikowano

Zmieniać będziecie gry, dogadywać się latami, nie ugadacie się a naspamujecie 50+ postów -.-

bez gif.

Opublikowano
Zmieniać będziecie gry, dogadywać się latami, nie ugadacie się a naspamujecie 50+ postów -.-

Prawda, dobra. Gramy na Azurze. Moj nick: Piterach. Hah, ale sie trafilo ze nick z forum jest wolny w Tibii. Jutro zaczynam grac.

• 5 lat później...
Opublikowano

Trimera

Bohy 35-40k

DSM 40k

P arm 500gp

Gra dość dużo polaków...

Makin to tibijczyk :O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...